Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg sosem voltam lánnyal, de nagyon kiszeretném próbálni. Miért nem jön össze? 19/l
Meg sosem talaltam olyan lányt akivel kitudnam próbálni.. Volt hogy beregisztráltam egy két oldalra de aztan abból sem lett semmi..ha elkezdtem valakivel beszélgetni is a vegen kiderult hogy egy kiéhezett pali, vagy csak siman mar nem erdekelte a dolog..
Plusz erre felénk Győrben, nincs is semmi olyan szórakozóhely ahol probalkozni lehetne :/
Ti hol ismerkedtek?
Hát nagyon nem vagyok otthon a témában de: Grindr? Vagy az csak pasi vonalon megy?
Azt mondjuk sosem értettem, hogy mit akar egy pasi egy leszbi csajtól, már szexuális értelemben. :D Mármint könyörgöm kevés értelmetlenebb dolgot tudok elképzelni mint pasiként leszbikus párkeresőkön... nem is tudom mit csinálni. XD
Előbb-utóbb csak összejön.
Győrben vagyok egyetemista 3 éve. Hool?
A neten lévők 90%-a kamus pasi, ki hitte volna? :D
Lehet a neten is ismerkedni - ha van kis rutinod, megérzésed hogy kiszűr a kamusokat. Egyébként wow! party Budapesten - megéri feljönni.
ma 20:23
Adom!
Én is számos LMBTQ ismerkedős oldalon próbálkoztam az instán, de vagy sok a kamuzós pasi, vagy az olyan lány, akik nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e ismerkedni, vagy inkább mégsem.
Előfordult, amikor bemutatkozót rtam egy csoportban, egy lány bekövetett, elkezdtem vele beszélgetni, bemutatkoztam, aztán ezt a választ kaptam tőle hogy "Ki vagy te? Nem is ismerlek!".
Sok a bunkó, köcsög, tahó, flegma is.
Olyan is akadt, akire ha ráírtam, elolvasta az üzimet, de nem is reagált, még 1 hét múlva sem.
Az iylen és hasonló alakokat le is tiltom, hiszen ismerkedni megyek fel oda és nem szórakozni.
17/L
"Luca1994" aki rám írt privátban szexkapcsolat reményében, valójában "SÁNTA JÓZSEF 52"...
Hoppá!
Erre mondják hogy cumi!
Szintén Győrben küzdök ismerkedési nehézségekkel, valóban nem egyszerű.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!