Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meg sosem voltam lánnyal, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg sosem voltam lánnyal, de nagyon kiszeretném próbálni. Miért nem jön össze? 19/l

Figyelt kérdés

Meg sosem talaltam olyan lányt akivel kitudnam próbálni.. Volt hogy beregisztráltam egy két oldalra de aztan abból sem lett semmi..ha elkezdtem valakivel beszélgetni is a vegen kiderult hogy egy kiéhezett pali, vagy csak siman mar nem erdekelte a dolog..

Plusz erre felénk Győrben, nincs is semmi olyan szórakozóhely ahol probalkozni lehetne :/

Ti hol ismerkedtek?

2020. márc. 5. 16:37
1 2
 1/13 October15 ***** válasza:
62%

Hát nagyon nem vagyok otthon a témában de: Grindr? Vagy az csak pasi vonalon megy?

Azt mondjuk sosem értettem, hogy mit akar egy pasi egy leszbi csajtól, már szexuális értelemben. :D Mármint könyörgöm kevés értelmetlenebb dolgot tudok elképzelni mint pasiként leszbikus párkeresőkön... nem is tudom mit csinálni. XD

Előbb-utóbb csak összejön.

2020. márc. 5. 16:49
 2/13 *Felhasználói név ***** válasza:
70%
Győrben nincs? Ne viccelj már :D
2020. márc. 5. 17:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Kimondottan olyan nincs..
2020. márc. 5. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Győrben vagyok egyetemista 3 éve. Hool?

2020. márc. 5. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

A neten lévők 90%-a kamus pasi, ki hitte volna? :D

Lehet a neten is ismerkedni - ha van kis rutinod, megérzésed hogy kiszűr a kamusokat. Egyébként wow! party Budapesten - megéri feljönni.

2020. márc. 5. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:23

Adom!

Én is számos LMBTQ ismerkedős oldalon próbálkoztam az instán, de vagy sok a kamuzós pasi, vagy az olyan lány, akik nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e ismerkedni, vagy inkább mégsem.

Előfordult, amikor bemutatkozót rtam egy csoportban, egy lány bekövetett, elkezdtem vele beszélgetni, bemutatkoztam, aztán ezt a választ kaptam tőle hogy "Ki vagy te? Nem is ismerlek!".

Sok a bunkó, köcsög, tahó, flegma is.

Olyan is akadt, akire ha ráírtam, elolvasta az üzimet, de nem is reagált, még 1 hét múlva sem.

Az iylen és hasonló alakokat le is tiltom, hiszen ismerkedni megyek fel oda és nem szórakozni.

17/L

2020. márc. 5. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
*és nem szórakozni a másikkal
2020. márc. 5. 22:17
 8/13 Kivancsilany28 válasza:
60%
Ha gondoljátok várom a leveleket :) 28L
2020. márc. 7. 07:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Luca1994" aki rám írt privátban szexkapcsolat reményében, valójában "SÁNTA JÓZSEF 52"...

Hoppá!

Erre mondják hogy cumi!

2020. márc. 7. 17:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szintén Győrben küzdök ismerkedési nehézségekkel, valóban nem egyszerű.

22N

2020. márc. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!