Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volt rájönni, hogy a lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Akinek lenne kedve elmesélhetné, akár privátban is. Lány vagyok egyébként nyugi, nem egy perverz kan :D2020. márc. 1. 20:23
1/5 anonim válasza:
Én valahogy erre nem emlékszem:D
2/5 anonim válasza:
Hosszú ideig tartott. Egy ideig azt hittem a feminin fiúk tetszenek, de a legtöbb csak könyvekből, animékből, képregényekből.
Igaziak sose.
Aztán találkoztam egy két butch lánnyal és leesett mi kell nekem.
3/5 anonim válasza:
Nyári tábor volt, olyan 12 éves lehettem. A fiatalok, akik felügyeltek ránk a záróbulin előadtak egy táncot. Elől egy igencsak attraktív lány ropta, én meg egyszercsak azt vettem észre, hogy folyik a nyálam. Na én ott baromira megijedtem, hogy mi a franc történik.
4/5 anonim válasza:
Inkább arra volt érdekes rádöbbenni, hogy mennyire nagyon nem vettem észre azt, hogy valójában egész életemben a lányokban, nőkben találtam/találom meg a szépet.
De az önmagamnak beismerés pillanatai nagyon is jók voltak, megszállt egyfajta "hazajöttem érzés", már ha érted, mire gondolok itt :)
5/5 anonim válasza:
Mostanság kezdek rájönni, hogy a nők is tetszenek
Igazából fura érzés mert még nem voltam eggyel sem. De mostanában egyre többet fantáziálok nőkről. Tini korom óta most jutottam el oda, hogy szeretnék nővel is lenni.
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!