Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, biszex lányok, akik nem tartoznak a “butch” vagy “femme” kategóriákba, szóval valahol úgy középen helyezkednek el! Nektek milyen lányok tetszenek?
Én biszex vagyok, a Kinsey skálán is pont középen vagyok, de szerintem kinézet vagy viselkedés terén is inkább tartom magam semlegesnek, mint fiúsnak, lányosnak. A lényeg, hogy én eddig szinte csak hozzám hasonló lányokba szerelmesedtem bele! Ti ezzel hogy vagytok???
18/L
Én ilyen vagyok azzal a különbséggel, hogy csak a lányok érdekelnek.
Volt, hogy nálam fiúsabb, de volt, hogy nőiesebb lányba estem bele. Szóval nekem teljesen mindegy, csak valami mozgasson meg benne. Csak annyit szeretnék, hogy valaki nagyon szeressen és én viszont szerethessem..
Én az átlagosnál lányosabb biszex nő vagyok és a hozzám hasonló, inkább csajos lányok jönnek be.
24/L
És voltatok úgy, ha hozzátok hasonló csajba estetek bele, hogy egyben azt is éreztétek, hogy de szívesen néznétek ki ti is úgy, ahogy ő? Pl. testalkat, öltozködés, személyiség.
Velem rendszeresen ez van. Amellett, hogy teljesen belezúgok, arról is ábrándozom, hogy de szeretnék így kinézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!