Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek a tetovált nők vagy a tetoválatlan nők tetszenek jobban?
#2 álomnő! :)
#3 nekem mindegy, nem ez alapján ismerkedek, a belső tulajdonság fontosabb, csak érdekelt annak a kérdésnek a női oldala :) de mindig jobban tetszettek a tetkós hölgyek ;)
Imádom a tetovàlàsokat, én is szeretnék, de ennyi alapjàn nem lehet döntést hozni.
Egy szép làny ugyanolyan szèp egy igényes tetovàlàssal, mint anélkül, de egy "never don't give up", egy "szeretlek Erzsi" vagy egy [link] valakinek a testén inkàbb hàtràny mint előny.
És akkor nagyon finoman fogalmaztam. 🤣🤣
Válaszolni akartam, de az 5ös linkje kiégette az értelmet azagyamból. XDDD
Én nem szeretem a tetkókat amúgy, de mindig olyanok tetszenek meg, akik igen. Az eddigi összes barátom, párom szerette és/vagy csináltott is tetkót. És kivétel nélkül tetszett nekik a fekete haj és az ajak/szemöldök pc. Valahogy vonzom az ilyen figurákat. :D
Tetoválásról nekem mindig a börtönök jutnak az eszembe.
Nagyon nem jön be.
Nekem teljesen mindegy
Ha tudja viselni és igényes,jó minta akkor tetszik
Ha nincs rajta az is jó
Csak engem ne akarjon rávenni a varratásra,mint a nem tudom hanyas válaszoló,mert magamon nem hiányzik
Engem nem érdekel van e neki vagy sem :)
Nekem a 2 karom van teli s meg itt - ott is :)
Volt akinek problémát jelentett,de az olyan emberrel nem is foglalkoztam :)
Fogadjon el olyannak amilyen vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!