Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nők! Nektek a tetovált nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek a tetovált nők vagy a tetoválatlan nők tetszenek jobban?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést a felnőtt párkapcsolatok társkeresési/problémák kategóriából vettem, és érdekelne a nőkkel ismerkedő nők véleménye.

2019. dec. 15. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron csináltattam tetoválást egy korszak lezárásaként a lapokcámra, előtte is volt, igaz, kis helyen. A mostani barátnőmnek tetszik, szerintem több embernek is. Akinek nem, azt is megértem, de az nem érdekel. Tetszik, ha valakin van tetoválás, de nem azért jönnék össze szívesebben vele.
2019. dec. 16. 06:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan nem ez a lényeg a szerelem szempontjából hanem a belső, de ha csak a külső alapján kéne mondanom valamit, akkor nekem jobban tetszik, ha nincs tetoválása. De ha valaki megtetszik, akkor úgy szeretem ahogy van, ha van neki tetoválása, akkor azzal együtt.
2019. dec. 16. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez hátrány, nem azt mondom hogy sosem jöhetne szóba akinek van, de nekem nem igazan jön be. Modelleken jol néz ki, jó ránézni, meg dögös, de egy modellel nem járnék. Ha párom szeretne egyet, es megcsinaltatna nyilvan nem hagynam el de nem örülnék.
2019. dec. 16. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!