Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Felhasználói név kérdése:
Lányok ti szoktatok inni?
Figyelt kérdés
Lerészegedni? Másnaposságig2020. febr. 23. 09:23
2/12 anonim válasza:
Rikán, már nem is emlékszem utoljára mikor voltam olyan részeg, hogy hányjak aznap vagy másnap. Idén meg becsiccsentve se voltam, utoljára tavaly halloweenkor (najó másnap azért kicsit éreztem, hogy csökkent az agysejtjeim száma..xd ) Azelőtt meg augusztusban voltam olyan részeg, hogy már nem tudam egyenesen menni és konkrétan lefolytam a wécéről, de akkor se hánytam. De most hogy így mondod..:D nem,nem fogok, mert nincs társaságom hozzá meg amúgy se szeretek hányni.
3/12 anonim válasza:
Csak annyit, hogy jól érezzem magam és másnál se szeretem, ha nem tud mértéket tartani.
4/12 Válaszoknélkül válasza:
Inni? Egy kortyot sem, abszitens vagyok.
Üdv a kocsmából. 🍻
5/12 A kérdező kommentje:
A nemi élettől is, utolsó? :D
2020. febr. 23. 10:56
6/12 Válaszoknélkül válasza:
Arra nem vonatkozott a kérdés. :)
7/12 A kérdező kommentje:
Hm, igaz tényleg! Akkor bocs (:
2020. febr. 23. 11:06
8/12 anonim válasza:
Kivel nem fordult már elő? Ettől még nem padlóig, az már nem olyan jó. Mi köze egymáshoz a leszbikusságnak és az alkoholfogyasztásnak? Leszbikusként nem lehet elmenni szórakozni, bulizni???
9/12 A kérdező kommentje:
Hűtsd le magad, utolsó, vagy igyál valamit :D Csak egy kérdés volt és azért ebbe a kategóriába, mert az itteniek válasza érdekel, semmi több
2020. febr. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!