Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti élnétek olyan vidéki városban a párotok munkája miatt ahol kb csak inni lehet?
Pénzügyileg elég gyümölcsöző munka miatt kiköltöztem vidékre. Itt nőt nem könnyű találni klasszikus vidéki problémák miatt.
Szóval a kérdés egyértelmű:)
Attól függ.
De mivel introvertált vagyok a városban sem flangálok minden nap. A programokat sem veszem igénybe.
A legfőbb szempontom viszont az, hogy én hogy találok munkát? Ha a lehetőségek hiánya miatt nem lehetne megoldani a munkát, akkor sokkal inkább meggondolnám (inkább nem).
Te a férfi, vagy a nő vagy a kapcsolatban?
Én nőként egyébként simán elköltöznék a pasimmal akár vidékre is, mert az, hogy lefoglalom magam, nem helyfüggő. Sportolni, tanulni, kertészkedni, moziba/színházba menni, biciklire pattani/autóba ülni és kirándulni bárhol lehet.
Ez nagyon proli felfogás, hogy csak inni lehet valahol.
Ha ott tartanék, hogy SEMMIVEL nem tudom elfoglalni magam, és semmi hobbit nem tudok találni, akkor még mindig előbb lőném főbe magam, mint hogy alkoholista legyek (vagy azzal éljek együtt)
N
Ne haragudj, nem írom inkább le a város nevét ó, mert az elfogultságot ébreszthet:)
Maradjunk abban abban hogy vidék, és kb csak inni lehet itt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!