Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti élnétek olyan vidéki városban a párotok munkája miatt ahol kb csak inni lehet?
Figyelt kérdés
Pénzügyileg elég gyümölcsöző munka miatt kiköltöztem vidékre. Itt nőt nem könnyű találni klasszikus vidéki problémák miatt.
Szóval a kérdés egyértelmű:)
2018. júl. 17. 11:34
11/32 anonim válasza:
Én nem tudok unatkozni, de vidékre nem költöznék semmi pénzért. Pedig itthon ülök, de nem.
12/32 anonim válasza:
Nem tudok olyan helyet elképzelni, ahol csak inni lehet. Bárhol lehet találni elfoglaltságot.
13/32 anonim válasza:
Nem. Egyrészt, nekem Budapesten van állásom, amit imádok, nem volna érdemes feladni, mert amellett, hogy szeretem, jól is keresek. Másrészt, itt vannak a barátaim, harmadrészt majdnem mindennap sprtolok és kis falvakban az én sportomra nincs lehetőség sehol.
14/32 anonim válasza:
Azért marhára nem mindegy hol van az a vidék. Mert a világvégi zsákfalu is az és én magam is ha úgy vesszük vidékre költöztem a fővárosból. No de ez a Dunakanyar, igaz kábé 2000 fős a település és ez már nem az agglomeráció, de itt a Börzsöny és a Duna és a vonat is bent van a Nyugatiban 40 perc alatt. Klasszikus programot nemigen csinálok helyben, itt is max pár kricsni van és egy vendéglő,(oké, kisvasút is, még sosem ültem rajta, de mindig elhatározom) de ez nem zavar, mert ha arra vágyom megoldom Pesten, itt többnyire otthon vagyunk a hegytetőn, engem kielégít az esetek zömében, ha a kertben héderelek, de gyakorlatilag az utca vége már túraútvonal, kirándulunk rengeteget, a kuytával is minden nap megyünk valamerre, ha esik, ha fúj. A pusztába nem költöznék ki, ahol semmi a falu határán túl, csak a földek és ha ások egy nagyobb gödröt az az össz domborulat a környéken, amit kilapátolok, meg valami víz is legyen, én vérbeli dunai gyerek (most már nő) vagyok, kajakoztam éveket. Tehát vidék és vidék között is óriási a különbség. A Bakony is gyönyörű, lakik ott rokonom, Veszprém egy köpésre, az is vidék. Tehát a kérdésed szempontjából igen is releváns az az információ, hogy merre van az a vidék, mert nagyon nem mindegy. Persze vannak, akiket fegyverrel sem lehet városból vidékre kényszeríteni, én több mint 35 év főváros után önként repültem, de aki szívesen megy sem akárhova.
15/32 anonim válasza:
Már nem azért, de ha csak inni lehet az adott településen, akkor mégis hogy van a férfinek ennyire tuti álommelója ott? :D
17/32 anonim válasza:
Szabolcs vagy Borsod? :D
Vidéken sem csak inni lehet. Meg kell egy autó, és onnantól szabadnapon lehet menni kirándulni, közeli nagyvárosba, akárhova. De még busszal/vonattal is, ha úgy van.
18/32 anonim válasza:
Ki van csukva.
Nem mintha ivás nélkül egyedül nem tudnám lefoglalni magam,. de nekem fontos, hogy kultúrprogramokra tudjak járni. Beleőrülnék, ha heteking, hónapokig nem, vagy nagyon körülményes úton jutnék el moziba, színházba, koncertre.
19/32 anonim válasza:
Ha olyan hülye ostoba vagy, hogy csak inni tudnál egy kisvárosban, akkor csak sajnálni tudlak :(
20/32 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban, hogy Budapest igencsak lőtávolon kívül van...
2018. júl. 17. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!