Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ti mennyire engeditek alkoholt inni a párotokat?
Nem vagytok mérgesek ha otthon elkezd indokolatlanul inni a párotok csak mert megkívánja, vagy hétvégenként a haverjaival leissza magát mikor bulizni, kocsmázni megy?
Az én párom ezekért nem igen van oda és sörözni sem enged!
Azt mondja szeretné ha örökre felhagynék ezzel!
Még Karácsonykor sem nézte jó szemmel amikor pálinkáztam!
Hozzáteszem azt mondja, párszor látott inni és látja rajtam, hogy nem bírom úgy az italt! Hamar berúgok és másnapos vagyok tőle, azt mondja ez az én érdekem is!
Pár alkalommal látott itthon idézem "indokolatlanul" inni!
Ez a normális vagy túlzásba viszi a dolgot szerintetek?
Nem az anyja vagyok, hogy engedélyt kérjen bármire.
Egyszerűen olyan párt választottam, aki nem iszik, nem kocsmázik.
1. Olyan nincs, hogy engedem vagy sem - elvégre nem a gyerekem, hanem felnött ember!
2. Eleve olyan párt választottam, aki nem részeges, és nem iszik unalmában. "Indokolatlanul" inni értelmes ember nem fog - az alkoholt inni ugyanis nem szórakozás!
3. Kocsmába sem jár, hogy le tudja magát inni, meg haverokkal sem a sörözés az érdekes, hanem a beszélgetések.
4. Pálinkázni csak alkoholisták szoktak, ezt uygan nem tiltanám meg, csak egyszerüen nem maradnék ilyen emberrel.
5. Alkoholistával együttélni nincs értelme, ezért tégen már régen elküldtelek volna.
Igazuk van, így kell párt választani.
Én se jönnék össze olyan nővel, akinek az értelmi szintje úgy áll, hogy pálinkafogyasztó=alkoholista.
Szerencsére Párom és családja ennél értelmesebb.
Nyilván a holt részeg felállást mi se kedveljük.
Nem szólnék bele, semmi jogom sincs hozzá.
Más kérdés, hogy ha nagyon eltérne az ingerküszöbünk ezen a téren, akkor nem kellene együtt lenni.
Amúgy én sem tolerálom, ha valaki részeg:(
Nem vagyok az anyja, se valami kontrollmániás idióta, aki feljogosítva érezné magát arra, hogy egy másik felnőttnek megszabjon, megengedjen vagy megtiltson dolgokat. Egy ilyen emberrel egy napig sem lennék együtt, teljesen függetlenül attól, mi a korlátozás tárgya.
A párommal is megiszunk néha ezt-azt, de ettől még egyikünk se alkolholista. Tiltogatás és belepofázás helyett egy alkoholistával össze se jönnék (vagy nem maradnék együtt).
Aki nem bírja, az ne igyon.
Én simán lelküldök egy este alatt fél liter töményet, úgy, hogy masnap semmi bajom, fáradt sem vagyok.
Bár az utóbbi egy évben már keveset és ritkán iszok, beleuntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!