Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ti mennyire engeditek alkoholt inni a párotokat?
Nem vagytok mérgesek ha otthon elkezd indokolatlanul inni a párotok csak mert megkívánja, vagy hétvégenként a haverjaival leissza magát mikor bulizni, kocsmázni megy?
Az én párom ezekért nem igen van oda és sörözni sem enged!
Azt mondja szeretné ha örökre felhagynék ezzel!
Még Karácsonykor sem nézte jó szemmel amikor pálinkáztam!
Hozzáteszem azt mondja, párszor látott inni és látja rajtam, hogy nem bírom úgy az italt! Hamar berúgok és másnapos vagyok tőle, azt mondja ez az én érdekem is!
Pár alkalommal látott itthon idézem "indokolatlanul" inni!
Ez a normális vagy túlzásba viszi a dolgot szerintetek?
Szerencsére a férjem nem iszik "indokolatlanul", meg amúgy sem. Most megivott két pálinkát és pár pohár bort, ezután megkértem, hogy fejezze be, mert a pálinka egy rokon erősen fagyállóra hajazó pancsolása volt, és már meglátszott rajta. Nem is ivott többet.
Nem hiszek a fenyítésben, de nem bírnék olyan férfivel együtt lenni, akinek az életéhez hozzátartozik az iszogatás vagy nagyivás.
“Nem szólok bele mit csinál, mert nem vagyok az anyja/nem vagyok kontrollmániás, de ha nem úgy viselkedik ahogy gondolom, akkor elhagyom”
Legtöbb nő ezt válaszolta. Ti nem érzitek visszásnak ezt a gondolatmenetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!