Ha a kertész utcai 2db tobzódó őrjöngő cigány véletlen a 30 kilós lányok között békésen sörözgető Alexei Ignashovba botlik bele (aki köztudottan szeret hazánkban inni és k*vázni). A média, hogy hozná le?
Rasszizmustól zengene a sajtó, ahol szegény romákat már megint vegzálják.
Amúgy arra a rétegre ráfért a verés, nem véletlenül vergődött az Index.
Nem biztos.
A meglepetés és a sokk helyzet lefagyaszthat egy versenyzőt is.
És mire észbe kap hogy mi van már le is gépelte a 2 cigány .
Ezért is minden önvédelmi szakértő szerint az agreszív kezdeményezés vagyis a totális irányítás a meglepetés és a sokkolás a sok éves képzettséget is felül tudja írni és győzelemre vezet.
Ezért is van az hogy önvédelmi edzésen támadni tanítanak nem pedig védekezni.
Jaj hagyjuk már ezt a sportolósdit . .
Szerinted egy full contact küzdősportolóba nincs aggresszió ? Az ilyen nyomorultak találják ki akik otthon ülnek.
Én boxoló vagyok, ütni tudok, de nem zárja ki hogy miután kiütlek még a földön 10-et bele rúgok és taposok a nyomorult fejedre.
"Én boxoló vagyok, ütni tudok"
Cukrot Neked :)
És szerinted 1-1 ellen kiállok ellened a Kertész utcában éjjel 1-kor, h*lyegyerek?
Nem. Megböklek. Többször is. Vagy hátulról nyakon szúrlak törött sörösüveggel. Vagy a fejedhez vágok valami éles, nehéz tárgyat. Esetleg pofán lőlek gázspray-vel. Pedig én csak egy átlag Józsi vagyok, nem kaptam Moszados kiképzést. Na, ennyit ér a Te nagy boxolói tudásod élesben. Ha kiállsz, hogy na gyertek, ott véged is van.
És szerinted ezekre én nem lennék képes ? :D
A különbség az hogy ha ezek nincsenek véletlen a kezedben, vagy épp számodra szerencsétlen a helyszín akkor már csak a fejed szétverése van hátra :D
Amúgy könnyű ezeket mondani, érdekes harminc emberből nem sikerült kettő ellen egynek se.
A valóságban meg lehet hogy remegni kezdenél, vagy éppen megakarnád csinálni csak öt méterre van az üveg, én meg a 2. méternél megfoglak és csit-csat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!