Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kertész utcai 2db tobzódó...

Ha a kertész utcai 2db tobzódó őrjöngő cigány véletlen a 30 kilós lányok között békésen sörözgető Alexei Ignashovba botlik bele (aki köztudottan szeret hazánkban inni és k*vázni). A média, hogy hozná le?

Figyelt kérdés
A nyílt nyakcsigolyatörést, a koponyalékelést mivel magyarázná a média ami csak kicsit szórakozni vágyó cigány fiatalok csínytevése lett volta, hogy 10 gyógycsirát és 20 nőt legépelünk??
2019. márc. 19. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell ahhoz bajnoknak lenni, elég ha valaki ügyes és nyomta egy 5 évet hobbiból.
2019. márc. 24. 14:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Volt itt Csonttörő Janika anno akinek a meccsét megnézni összejöttünk a haverokkal, de mire felbontottam a sört már lélegeztetőgépen vitték ki és azóta sem halottam róla.Meggépelte egy klottgatyás tróger. Kokót egy olyan ember verte szét, aki az első 800-ban nincs a ranglistán. Erdei Zsolti is inkább a pénz eltünéshez ért, mert neki meg egy komoly ellenfele sem volt. Joe Calzaghi, vagy Roy j Junior volt a súlycsoport nagyja. 1 menetet nem adtam volna Madárnak ezek ellen....
2019. márc. 25. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:
De itt arról beszélek hogy utcán egy átlagemberrel szemben egy szar boxoló is kemény.
2019. márc. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!