Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák vélemény? (A többi lent)
Egyedül nevelem 2 gyermekemet akikkel nagyon jó a viszonyom...
Körülbelül 2 hete volt az amikor egyedül voltam itthon(gyerekeim az apjuknál)
És feljött hozzám a barátnőm, aki szintén egyedülálló anyuka.
Nem ittunk se hasonlo viszont rengeteg érzelem felszabadult és megkívántuk egymás aminek az lett a vége hogy egész este szeretkeztünk...
Valakinek volt hasonló élménye? Mi a véleményetek róla és szerintetek mennyire volt helyes?
Egyébként első élményünk volt másik nővel
31L
Attól még hogy sem összeszedett sem teljesen értelmes nem volt nem hinném hogy egyből kamuként kellene rá tekinteni, mivel gondolom nem én lennék az első anyuka aki ilyet vagy hasonlót csinál és NORMÁLIS emberek véleménye érdekelt a dologról hogy mennyire elfogadható vagy éppen mennyire nem és nem sztorikat kértem hogy kinek volt milyen volt(már ha volt)
Aki normálisan válaszolt annak pedig köszonöm szépen
Mi a kérdés?
"Valakinek volt hasonló élménye?"
"Mi a véleményünk róla,és szerintünk mennyire volt helyes?
Ennyi volt a kérdés,cssk leírta az dgész szitut,hogy értsük.
Én mint nő erotikusnak tartom az ilyet,de én nem hiszem,hogy ágyba bírnák bújni egy másik nővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!