Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki keresi még mindig a Szerelmét? Miért nincs szerelem? 🔍🔦 Mennyi idősek vagytok? Szerintetek miért nehéz Párt találni?
Mert foglalt...
28N
#12 Köszi a választ! :)
Tudja, hogy szeretem.
Keresés folyik itt is, nincs olyan aki igazán megmozgat, akiért odáig lennék, annak én nem vagyok jó, vagy ha minden stimmelne, akkor az ország másik végén lakik, én meg még egy távkapcsolatot nem vállalnék be, meg egyébként is,.... Tehát több tényező is hátráltat, azért nincs :D
30
Köszönöm a válaszokat! :)
Akit szeretek, foglalt. Heteró kapcsolatban él. Ez van! :) Bízom azért abban, hogy valahol máshol van az Igazi és nem Ő az, hogy letehessek róla.
Ha az ország másik végében lenne, az még megoldható. Csak rátalálni... :)
Nekem csak az kéne, hogy viszonozza is az a bizonyos személy...ami hát vagy lesz vagy nem. 21 vagyok.
Szerintem azért nehéz párt találni, mert kevés a bizalom az emberek között, van, aki nagyon sietni akar, vagy egyszerűen csak komolytalan, élvhajhász.
Hali.
Én úgy gondolom, mindenkinek meg van a párja.
Úgy vélem valamikor úgy teremtettünk Ádám és Éva. Nem Ádám és Ádám, Éva és Éva.
Én azért beszélek így mert azonos nemű felem nem vonz.
Ami a témával kapcsolatban.
Legtöbb embernek azért nincs párja, mindenki bele értve mert alapból önző lény soha nem szeret igazán, hanem engem szeressenek. Innen indul a probléma, a következő probléma általában az a szekér után kajtatunk ami fel se vesz. Ami meg felvenne az még jujj. Lehet, hogy kipróbálja sokkal boldogabb mint azzal akivel elképzeli. Ha még nem jön be mégse akkor jobb a punci pockoles, mint fájdalmasan valaki után sóvárogni aki nem az enyém.
Sok van még aki szingli és azzal boldogabb lenne, csak nyitott szemmel járni, mert a szív nagyokat szokott csalni...
Kérdés titeket mi vonz az azonos nemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!