Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket zavarna, ha a párotokn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotoknak szerelmet vallana egy másik lány, és ezt nem ő mondaná el, hanem valaki mástól tudnátok meg?

Figyelt kérdés
(Alapvetően már az zavaró, hogy valaki szerelmet vall neki, de ez ellen ő ugye nem nagyon tehet.)

2019. aug. 20. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
en se mondanam el neked, ha mar a gondolat is zavar, h ilyem egyaltalan elofordulhat. en konkretan megkerdeznem, h miert nem mondta el nekem. lehet, h felt, h tulreagalod es nem hianyzott egy balhe neki. kicsit vegyel vissza te is
2019. aug. 20. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Ha a normalis a parod,fognad azt elhajtanad a leanyzot a pi.be. Nem kell foglalkozni,meg teoriazgatni. Kapcsolat az 2 emberre tartozzon mar.
2019. aug. 20. 17:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem reagáltam volna túl, és persze, hogy zavar, mikor az a lány nagyon jól tudja, hogy együtt vagyunk. Nem vagyok balhés, de rosszul esik, hogy valaki más mondta el, vagy inkább csak megemlítette, mert azt hitte, tudom. Ő amúgy inkább féltékeny típus, szóval szerencse, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy nekem bárki is szerelmet valljon.
2019. aug. 20. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha érdektelen volt, totál jelentéktelen volt számára, hogy a csaj ezt bevallotta neki, és nem is akart téged "idegállapotba" hozni, akkor teljesen érthető. Én is ezt észszerűnek tartanám. Tehát pont így jól oldotta meg szerintem.
2019. aug. 20. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

*Jelentéktelen, 'kit érdekel, hogy ő(csaj) mit mondott, ha ő (pasi, párod) téged szeret'?

Tehát amíg rá nem mászik valaki, meg nem zaklatja őt, addig nincs baj. De ha meg foglalt, akkor a rámászásnak pl ellenáll, de ha már tényleg teljesen rendszeresn zaklatja őt, az már zavarna. De egyébként valszeg ezt már elmondaná, erről már beszélne velem.

2019. aug. 20. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
*szal így gondolta a csávó jelentéktelennek, meg nem is akart felhúzni, tehát kímélni akart egy ilyen hülyeségtől, mert ha az a csaj nem érdekli a párodat, akkor hülyeség vele,s ezzel a dologgal foglakozni.
2019. aug. 20. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
*mert minek. Ha nincs semmi jelentősége, te meg csak ideges lennél tőle, ha megtudod ; szóval nincs sok értelme ilyenkor elmondani . (Bocsi,hogy nem egybe írtam, külön jutottak eszembe.)
2019. aug. 20. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

69%-os itt nincs szó egy csávóról se. Csak néznéd meg először a kategóriát.

Kérdező, szerintem éppen azért nem mondta, el mert nem jelentett neki semmit a dolog, és nem is akart vele foglalkozni különösebben. Szóval szerintem téged se érdekeljen a dolog.

Ha az én páromnak vallana valaki szerelmet, csak sajnálni tudnám szegényt, mert tisztában lennék vele, hogy nagy pofára esés lenne a vége, ugyan is a párom szeret és nem érdekli más.

2019. aug. 20. 17:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi, igaz, akkor viszont akkor úgy értem, hogy csávó helyett akkor a Kérdező párja. Akkor helyettesítsétek be arra.
2019. aug. 20. 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem zavarna
2019. aug. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!