Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elszellentettem magam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszellentettem magam a barátnőm előtt. Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Fájt a hasam. Házunk előtt épp nyitni akartam az ajtót, erre leejtem a kulcsot és ahogy lehajoltam érte puff! Kieresztettem, barátnőm meg mögöttem állt, úgyhogy ez elegánsan-tutin telibe. Persze jót röhögtünk rajta mind a ketten, de mégis szégyellem a dolgot. Van okom rá?

2020. febr. 12. 09:18
 1/9 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Nem, bárkivel előfordulhat, nevetett rajta úgyhogy semmi vész :D
2020. febr. 12. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyàltalàn nincs, a fingás is hozzátartozik az emberhez. N
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát bamme!!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂 De jót nevettem, már boccs:D velem is volt hasonló el nem mondanám soha senkinek, mi is csak nevettünk, de baromi ciki volt😂 sajna elfelejteni nem fogod😂
2020. febr. 12. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egy komoly kapcsolatban azért ez belefér. Igen, a "mézeshetek" alatt is van az ember lányának testi funkciója, de ilyenkor még ezek kellemetlennek, ég-föld-leszakad dolognak tűnnek.

Ha már hosszabb ideje vagytok eggyütt, és kialakul a bizalom, ez átértékelődik.

Mi három és fél, majdnem négy éve vagyunk eggyütt, láttam a barátnőmet magas lázzal sugárba hányni, zsíros hajjal és elkent sminkkel másnaposan, taknya-nyála összefolyósan sírni, mert ez az élet gyerekek. De ettől még ő nekem egy istennő, megbízunk egymásban még az esendőbb, kiszolgáltatott helyzetekben is.

Sem én, sem ő se barbie baba, oké mindketten ápoltak és igényesek vagyunk, de azért mi is emberek vagyunk, munkával és elfoglalt élettel. Megesik, hogy kedd és szerda között néha van, hogy nincs idő kiszedni a szemöldököt, vagy menzesz miatt pattanás nő az ember fenekére, esetleg igen, burritó volt ebédre 😆

Ez is egyfajta intimitás, hogy megvan az a bizalom, hogy mersz mellette létezni.

2020. febr. 12. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért szégyellni magad.
2020. febr. 12. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy öreg úrtól hallottam egyszer: "Egy szerelmespár akkor az igazi ha mernek egymás előtt fingani"

Persze nem kell állandóan egymás alá engedni a dallamos medvéket de ha felszólal nem kell szégyellni.

2020. febr. 12. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok megnyugtatást. Barátnőm is mondta, hogy rá se rántsak, csak ilyen még nem fordult elő köztünk, meg ráadásul maga a konkrét szituáció is, hogy szinte az orra alá. Azért nagyon elvörösödtem.
2020. febr. 13. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem le is szokott pukizni ha úgy fekszünk.
2022. máj. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!