Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt szerintetek? Ez mért éreztem cikinek?
Szóval az történt hogy nővérem meg az egyik új barátnője a pasikról beszélgettek, aztán amikor meghallottam beszóltam nekik hogy ha ennyire ráérnek meg úgy sincs most senkijük mért nem leszbiznek inkább?
Erre a nővérem barátnője ráütött egyet a nővérem seggére (de elég nagyot a hangjából ítélve) rávágta hogy majd ő úgy elfenekelné a nővéremet hogy egy hétig csak remegne az a nagy feneke ha ilyet akarna, aztán tulajdonképpen őt ki is nyalhatná ha nem lenne más, de ő biztos nem nyalná ki a nővéremet soha.
A nővérem aki meg egy elég nagyhangú harcias csaj csak (dörzsölte a fenekét) annyit mondott, hogy hát akkor ezt inkább kihagynám.
Amúgy egyik sem leszbi.
De azt nem értem hogy a nővérem mért ütött vagy szólt vissza ennek a csajnak?
Mért hagyta hogy ekkorát csapjon a seggére?
1
A nővéremre nem jellemző hogy ilyenkor ne tudna vagy ne akarna visszavágni, ezért nem értem a dolgot.
2
Pont hogy nem, inkább úgy nézett ki hogy eléggé fájlalta a hátsóját, és kb mint akit jól beégetett a csaj.
5
Annyira nem jó barátnők, csak nem rég óta ismerik egymást.
Hát igen ciki... leginkább az, hogy leszbizni akartad látni a testvéredet...
Egyébként csak poénnal ütötték el a dolgot (a "kicsit" bunkó beszólásodat).
8
Ez szerintem nem volt bunkó beszólás vagy ha az én beszólásom az is volt akkor a másik csajé mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!