Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Társkeresőkön miért várja el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért várja el az összes lány, hogy én "hódítsam meg" őket?

Figyelt kérdés

Úgy viselkednek a legtöbben (lipstick leszbikusokról beszélek és én is az vagyok), mintha valami különös kegy lenne velük beszélgetni. Nem írnak maguktól, nem kérdeznek vissza.

A bulikban is ilyenek a lányok? (Most tényleg kifejezetten a lányos lányokra értem a kérdést, a tomboy csajok tapasztalatom szerint nem ilyenek, de sajnos nekem a lipstick lányok jönnek be).

2020. jan. 12. 12:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Én is pontosan ebben a helyzetben vagyok! Eleve nehéz találni èrtelmes nőies nőt, aki fél is van öltözve a kèpein és komolyan is gondolja, hogy regisztrál...

Ha találok és ráveszem magam, hogy okè, én írok, akkor teljes èrdektelensèg (holott ő nyomott rám először, hogy tetszem)

Egyoldalú beszélgetès, arra válaszol, amit kérdezek...

2020. jan. 13. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Én is ezt tapasztaltam.

Volt olyan is,hogy betetszikelt egy lány és rám is írt!!!

Visszaírok és vissza kérdezek,aztán már semmi válasz.

Fene se érti :D

Badoon azokra írtam rá akik betetszikeltek,értelem szerűen. De semmi válasz.

Nem vagyok csúnya,normális,igényes fotóim vannak.Mivel hobbim a fotózás így magamról a minőségi fotókat szeretem.

Ha valaki vissza is írt, amit írtak többen totál érdektelenség. Gondoltam kicsit többet írok magamról,erre csak egy "aha az jó" "aha az nem jó"

Ilyen ember mit akar társkeresőn aki ilyen érdektelen?

Ha vmire rákérdeztem hobbira, "nem nagyon van" most ilyenekkel én se tudok mit kezdeni.

2020. jan. 13. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Van, aki lusta, van, aki fel..

Ezt nehez ennyivel megmagyarazni

Magambol kiindulva sosem gondolkodtam meg ezen, hogy miert en vagyok a nyito tipus

Szeretem, ha en kezdemenyezhetek, ezt masok ki is szoktak hasznalni

A legelejen meg nagyon feltem, akkor nem is alakult ki sok beszelgetes, mivel nem voltam hajlando irni senkinek sem

De halistennek ez miatt mar nem kell aggodni, igy 6 ev utan

Lehet hogy ido kell nekik is 😁

2020. jan. 14. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!