Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres minden lány a társkeresőkőn, nála kevés vagy 10 kor különbség feletti pasit? 23/F
Mert nagyobb rá az esély, hogy megérett már annyira, hogy nem csak kamuzza, hogy kapcsolatot akar, közben meg bäszna, mint a nyulak, nagyobb rá az esély, hogy nem "élni akar" és még megbártani másik 10-ben, hanem van fogalma az "elköteleződés", "felelősségvállalás", "tartós kapcsolat" és "stabil érzelmi világ 60 pálfordulás nélkül a semmiből" szavakról... Illetve látszik rajta, hogy mennyi telett tőle, mert egy huszonéves kissrác szájából a "mérnök leszek" kifuthat úgy is, hogy 2 év szopás után feláll és megköszöni és elmegy kőművesnek, meg kifuthat úgy is, hogy tényleg mérnök lesz 30 éves korára és nem csak hazudik magának ebben is, mint a többség. Meg másban is. Azért van az, hogy eddig mindig én voltam a kapcsolatban az, aki amit mondott, x hónappal, évvel később is úgy gondolta és lehetett adni a szavára, míg a másikkal kínlódtam meg szarakodtam, mert olyan volt a lelkesedése, mint a szalmaláng, a szakmáit, a mobiljait és idővel a nőjét is váltogatta, mint az alsógatyát, de ő komoly férfi és komoly kapcsolatot akar.
Szóval nem. Sokat próbálkoztam, de itt van az a pont, ahol ez a történet véget ér, engem sem érdekelnek már a huszonévesek, csak a szívás van velük. Egyszerűen nagyítóval kell keresni azt, aki ott tart felfogásban, mint én, holott szentül hittem, hogy ez nem nagy dolog. Hát mégis.
Egyidősek vagyunk. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!