Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön miért várja el az összes lány, hogy én "hódítsam meg" őket?
Úgy viselkednek a legtöbben (lipstick leszbikusokról beszélek és én is az vagyok), mintha valami különös kegy lenne velük beszélgetni. Nem írnak maguktól, nem kérdeznek vissza.
A bulikban is ilyenek a lányok? (Most tényleg kifejezetten a lányos lányokra értem a kérdést, a tomboy csajok tapasztalatom szerint nem ilyenek, de sajnos nekem a lipstick lányok jönnek be).
“ Nem írnak maguktól, nem kérdeznek vissza.”
Az érdektelenség és/vagy a fejletlen kommunikációs készség jelei. Társkeresőn amúgy is ritka, ha valaki beleesik az értelmes élőlény kategóriába, ezért én sose használtam. Aki meg nem kommunikatív, attól hamar érzékeny búcsút veszek. Udvarolni meg hódítani szeretek, de akinél az érdektelenséget és a hiányos intelligenciát tapasztalom, annál nem erőltetem.
nem a kategóriát kellene elsősorban nézni, hanem a leírást
"lipstick leszbikusokról beszélek és én is az vagyok"
melyik szó nem világos? el kellene magyaráznom a létigét vagy a személyes névmást? vagy az nem világos, hogy a leszbikus semmiképp sem lehet pasi?
kösz, hogy szétbarmoltátok a kérdésemet.
Teljesen lényegtelen hogy mit ír, nem ez volt a kérdés.
Érettségin is hiába tudod hibátlanul a Mátyás király tételt, ha a világháborút húztad. :)
Sajnos ugyanezt tapasztaltam én is :(((
Én arra fogtam, hogy biztos nem jöttem be/ voltam elég szimpatikus neki, de nem tudom mi állhat mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!