Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm találhatna olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm találhatna olyan lányt, aki csak őt nyalná ki, viszont a barátnőm nem viszonozná?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmet nagyon izgatná, ha kinyalná egy lány, de ő ezt nem tudná viszonozni. Szerintetek lehet esély olyan lányt találni, aki így benne lenne hármasban, akár úgy is, hogy én maximum a barátnőm örömére szállok be vagy maradjon inkább csak fantázia?
2020. jan. 12. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Engem kinyalhat, h nem gond neki h nem vagyok lány. :)
2020. jan. 12. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, én nyalnám ki őt. :)
2020. jan. 12. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Keressetek bi lányt harmadiknak. Leszbikusok se pasik, se hetero(nak vélt) lányok boldogítására nem szeretnek szexelni.
2020. jan. 12. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Biztos van nagy a világ csak a meglelése a kérdés.

A hármasnak meg annyit hogy nem kell a sztereotípia csak hogy párját ritkítsam nekem kifejezetten az izgat ha a társam kényeztethetem és látom hogy élvezi kétlem hogy egyedül lennék ebben acipőben és lányok között is biztos van aki néhányszor bevállalná hogy csak ad.

2020. jan. 12. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A rosszlányokon erre sok jelentkezöt találtok.
2020. jan. 12. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Nekem kimondottan tetszene egy ilyen felállás is:-)
2020. jan. 12. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogsz találni ilyen női partnert, de az nem leszbikus lesz, szerintem is egy biszexuális nővel próbáljatok meg összejönni! Tudod ha egy nőt izgat, fantáziál, hogy egy másik "kinyalja", az már nekem gyanús lenni egyfajta hajlamra. Az a harmadik, - ha erre találnál valakit,- elég szegényes érzelmileg, mármint ha csak ad és nem kap és ez így neki jól van.
2020. jan. 12. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
14%

"Az a harmadik, - ha erre találnál valakit,- elég szegényes érzelmileg, mármint ha csak ad és nem kap és ez így neki jól van."

Ez azért elég elhamarkodott következtetés. Itt eleve egy alkalom érződik a kérdésből, nem rendszeres, nyilván más, és az már furcsa, ha valaki mondjuk párkapcsolatban vagy szexkapcsolatban mindig csak ad, és nem kap, nem is akar kapni.

De különbözőek vagyunk, és igen, lehet izgató kielégíteni idegent is viszonzás nélkül.

2020. jan. 13. 11:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki konstruktív választ adott!
2020. jan. 13. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
2020. jan. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!