Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eléggé kövér alacsony fiú hogy találhatna egyéjszakás kalandot?
Figyelt kérdés
168 cm és 110 kg vagyok igaz nagyon elhízott, de úgy tudom a nők ezt szeretik, mert védelmet nyújt egy nagy darab ember nekik. Hol lehetne találni csinos lányt egyéjszakára, mert tartósat nem askarok.2016. jan. 13. 10:13
1/26 anonim válasza:
Ez már egy kicsit az abszurd kategória. Szerintem te sem gondolod komolyan amit leírtál. Esetleg nem kéne rögtön kettő?
2/26 anonim válasza:
mégis hogy az istenben vagy te nagydarab? Aki alacsony, mégis hogy lehet nagydarab? Igen, vannak mackós pasik, akik bejönnek néhány csajnak, de te nem vagy az. Legyél már tisztában a szavak jelentésével légyszi.
3/26 A kérdező kommentje:
2. hát alacsony nagydarab, mert 110 kg az nem kicsi :)
2016. jan. 13. 10:26
4/26 anonim válasza:
Még tartósat se tudnál találni, nem hogy egy éjszakást.
5/26 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ez már nem cuki macis, hanem súlyosan elhízott.
6/26 A kérdező kommentje:
4. Miért nem? Pedig tartósra nem vágyok.
2016. jan. 13. 10:29
7/26 anonim válasza:
amúgy a kérdésedre választ is adok, szerintem próbálkozz ilyen szex társkeresőn, hátha szerencséd lesz.
8/26 A kérdező kommentje:
De az ilyen súlyosan elhízottak is védelmet sugároznak, nem? Ami szexi!!!
2016. jan. 13. 10:32
9/26 A kérdező kommentje:
7. Vannak jók? Jó csajok rajta?
2016. jan. 13. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!