Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eléggé kövér alacsony fiú hogy találhatna egyéjszakás kalandot?
Ezen de jót röhögtem!!!
Kezdjük az elején: egy olyan pasi, aki a vállamig se ér, kb mindent sugároz, csak védelmet nem, talán egy pincsikutya számára nagynak és védelmezőnek tűnsz, de 14 év feletti lánynak már nem.
Gondolom nem vagy pedofil...
A 110 kg arról is árulkodik, hogy elhanyagolod a külsőd, igénytelen vagy, mivel aki igényes, nem hagyja, hogy cirka 40-45 kg súlyfelesleg legyen rajta. Felveti a kérdést, hogy hányat kell lapozni, mire megtalálja szerencsétlen nő a kukit? Ja, egyébként +10 kg = - 1 cm a farkadból. Tudtad?? Most már tudod.
Egy ilyen alacsony, zsíros pasiról egészen elképesztően kevés nőnemű lénynek jut eszébe a szex, tehát egyéjszakás kaland gyakorlatilag kizárva.
Megnyugtathatlak, tartós kapcsolatra is kb. nulla az esélyed.
Az már inkább jellemhibát sejtet, hogy nem és nem tudod felfogni, hogy egy nőnek a rengő combok meg térdig lógó has nem tetszik, nincs benne semmi mackós. A nagydarab meg ott kezdődik, hogy 185 cm, akkor másképp mutatna a 110 kg is. :) Gyakorlatilag nem kell fogyni, elég ha nősz még 30 centit. :)
Ezek mellé nem vagy tisztában azzal, hányas a kabát, ha még az is kell, hogy a lány csinos is legyen... Meg vak és fogyatékos is, hogy legyen nála esélyed. :D
Maradjunk annyiban, ha csak szex kell, ezekkel a paraméterekkel ugorj ki a legközelebbi főút mellé, aztán fizess valami egyéjszakás pillangónak, ha nem is lelkesen, de azért lerendez.
25/l
Csórikám. Te egy zsírkoca vagy. Én is de én legalább majdnem 2 méter vagyok. :D És hidd el nem minden csajnak sugároz védelmet és lesz szexi a bél. OK?
Ilyen kondíciókkal, vagy alább adsz az igényekből, vagy pénzzel kompenzálsz (de látszik azt nem akarsz), vagy prosti (de azt sem akarsz). Röviden. Vidd el randizni a jobb és a bal kezedet, pl. egy hamburgerezőbe. Utána menj haza, verd ki mindkettővel és elmondhatod, hogy kettővel is csináltad. :P
Balfék!
Nagyon el vagyok szomorodva a hozzászólásoktól, mert nagyon hiányzik már a szex, nagyon jó lenne szexpartner és nem pénzért, hanem élvezetért akarom csinálni
pl.: Ilyen kis csinike jó lenne már, ilyenek kb az eseteim, szerintem ez nem egy fullos csaj.
17-nek üzenem, hogy igenis ez a zsíros kocka nagyon odaadó tud lenni az ágyban, ami a nőknek kell szerintem!!
Nagyon tudom csókolni, szeretni.
A péniszem se kicsi 15 cm, szerintem pont jó ;)
"de úgy tudom a nők ezt szeretik, mert védelmet nyújt"
Hitegetsd csak magad. Méghogy egyéjszakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!