Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy eléggé kövér alacsony fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eléggé kövér alacsony fiú hogy találhatna egyéjszakás kalandot?

Figyelt kérdés
168 cm és 110 kg vagyok igaz nagyon elhízott, de úgy tudom a nők ezt szeretik, mert védelmet nyújt egy nagy darab ember nekik. Hol lehetne találni csinos lányt egyéjszakára, mert tartósat nem askarok.
2016. jan. 13. 10:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10. Csak mert most már jó lenne valaki, 3 hónapja semmi nem volt :( Barátnőm kidobott :(
2016. jan. 13. 10:36
 12/26 anonim ***** válasza:
Ha fizetsz érte.
2016. jan. 13. 10:43
 13/26 A kérdező kommentje:
Szexért fizetni? Na nem már fiatal 30 éves férfi vagyok!! Nem 60 éves lottyadt bácsi akinek már fizetnie kell!!
2016. jan. 13. 10:47
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

Ezen de jót röhögtem!!!

Kezdjük az elején: egy olyan pasi, aki a vállamig se ér, kb mindent sugároz, csak védelmet nem, talán egy pincsikutya számára nagynak és védelmezőnek tűnsz, de 14 év feletti lánynak már nem.

Gondolom nem vagy pedofil...

A 110 kg arról is árulkodik, hogy elhanyagolod a külsőd, igénytelen vagy, mivel aki igényes, nem hagyja, hogy cirka 40-45 kg súlyfelesleg legyen rajta. Felveti a kérdést, hogy hányat kell lapozni, mire megtalálja szerencsétlen nő a kukit? Ja, egyébként +10 kg = - 1 cm a farkadból. Tudtad?? Most már tudod.

Egy ilyen alacsony, zsíros pasiról egészen elképesztően kevés nőnemű lénynek jut eszébe a szex, tehát egyéjszakás kaland gyakorlatilag kizárva.

Megnyugtathatlak, tartós kapcsolatra is kb. nulla az esélyed.

Az már inkább jellemhibát sejtet, hogy nem és nem tudod felfogni, hogy egy nőnek a rengő combok meg térdig lógó has nem tetszik, nincs benne semmi mackós. A nagydarab meg ott kezdődik, hogy 185 cm, akkor másképp mutatna a 110 kg is. :) Gyakorlatilag nem kell fogyni, elég ha nősz még 30 centit. :)

Ezek mellé nem vagy tisztában azzal, hányas a kabát, ha még az is kell, hogy a lány csinos is legyen... Meg vak és fogyatékos is, hogy legyen nála esélyed. :D

Maradjunk annyiban, ha csak szex kell, ezekkel a paraméterekkel ugorj ki a legközelebbi főút mellé, aztán fizess valami egyéjszakás pillangónak, ha nem is lelkesen, de azért lerendez.

25/l

2016. jan. 13. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
30 évesen meg már ANNYIRA nem vagy fiatal, ahhoz mindenesetre elég öreg vagy, hogy egyéjszakás pi.csákat kergess.
2016. jan. 13. 10:53
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a kérdést át kéne rakni a humor kategóriába
2016. jan. 13. 12:18
 17/26 anonim ***** válasza:
48%

Csórikám. Te egy zsírkoca vagy. Én is de én legalább majdnem 2 méter vagyok. :D És hidd el nem minden csajnak sugároz védelmet és lesz szexi a bél. OK?

Ilyen kondíciókkal, vagy alább adsz az igényekből, vagy pénzzel kompenzálsz (de látszik azt nem akarsz), vagy prosti (de azt sem akarsz). Röviden. Vidd el randizni a jobb és a bal kezedet, pl. egy hamburgerezőbe. Utána menj haza, verd ki mindkettővel és elmondhatod, hogy kettővel is csináltad. :P

Balfék!

2016. jan. 13. 12:26
 18/26 A kérdező kommentje:

Nagyon el vagyok szomorodva a hozzászólásoktól, mert nagyon hiányzik már a szex, nagyon jó lenne szexpartner és nem pénzért, hanem élvezetért akarom csinálni

pl.: Ilyen kis csinike jó lenne már, ilyenek kb az eseteim, szerintem ez nem egy fullos csaj.

[link]

2016. jan. 13. 12:47
 19/26 A kérdező kommentje:

17-nek üzenem, hogy igenis ez a zsíros kocka nagyon odaadó tud lenni az ágyban, ami a nőknek kell szerintem!!

Nagyon tudom csókolni, szeretni.

A péniszem se kicsi 15 cm, szerintem pont jó ;)

2016. jan. 13. 12:49
 20/26 anonim ***** válasza:

"de úgy tudom a nők ezt szeretik, mert védelmet nyújt"

Hitegetsd csak magad. Méghogy egyéjszakás.

2016. jan. 13. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!