Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eléggé kövér alacsony fiú hogy találhatna egyéjszakás kalandot?
Figyelt kérdés
168 cm és 110 kg vagyok igaz nagyon elhízott, de úgy tudom a nők ezt szeretik, mert védelmet nyújt egy nagy darab ember nekik. Hol lehetne találni csinos lányt egyéjszakára, mert tartósat nem askarok.2016. jan. 13. 10:13
21/26 anonim válasza:
a 15 centiből mennyi látszódik ki a hasad alól?
22/26 anonim válasza:
Értem már. Ez egy trollkérdés.
23/26 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy magadhoz képest túl nagyok az igényeid? (a legyen csinosra gondolok)...
24/26 anonim válasza:
Neked fontos, hogy legalább csinos legyen.
Gondolod, hogy a nőknek nem fontos hogy nézel ki???
Dehogynem!
Csak amíg ti kanosan már bármit megdu.gnátok, egyéjszakásnál meg főleg nem érdekes, csak luk legyen rajta, addig a csajoknál ez fordított.
Csak szexre olyan pasival mennek el, aki annyira jól néz ki, hogy akkor is megéri, ha többet nem találkoznak.
Kérdező, magadról dobj ki egy képet, ne arról, milyen csaj jöhetne szóba.
Mi meg majd belinkeljük, kiknél van esélyed.
26/26 anonim válasza:
Utolsó előtti. Mi az, hogy ti? Sok srác megválogatja kibe rakja bele, míg vannak csajok akiknek mindegy csak farok legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!