Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lány hol találhatna könnyű kapcsolatra lányt?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatnál több, de nem komoly párkapcsolat2019. jún. 9. 01:26
1/10 A kérdező kommentje:
Leszbikus is lehet
2019. jún. 9. 01:27
5/10 anonim válasza:
Én mindig kocsmákban, fesztiválokon, szórakozóhelyeken találok:) mindjárt itt a nyár szóval könnyű lesz nagyon az ismerkedés18L
6/10 anonim válasza:
Barátnpmet is érdeklik a lányok, de mi sem találunk :O
7/10 ZoeZozzi válasza:
Nemtudom de valamikor júniusban lesz majd a Pride fesztival HA lesz.. ott szerintem 99% hogy talalsz :)
8/10 anonim válasza:
Én is lányt keresek, nagyon szeretnék végre lefeküdni egy lánnyal, eddig semmi tapasztalatom sajnos.
23l
9/10 biera77 válasza:
Az a helyzet sok társkeresőt kipróbáltam már én is,de nagyon kevés sikerrel..Sokan csak levelezni akarnak és sok a kamus is..Úgyhogy én sem tudom.. :( 44/L
10/10 anonim válasza:
Aki borsodi/miskolci , és csak alkalomra keres lányt nyugodtan írjon én is hasonló helyzetben vagyok :) 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!