Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! A szépségetekkel mennyire könnyű hódítani?
nekem semmenyire :D mert ronda vagyok :D
18/L
Az első válaszoló a tipikus megkeseredett csaj, aki a szépek mellett komplexusos lett. Sajnálom.
Szerintem én szép vagyok. Vannak szebbek is nálam, meg rondábbak is.
Világ életemben mindig megkaptam a legjobb pasikat, sok lány kivájta volna érte a szemem gimiben. Bármit elértem mindig, de viszonoztam is. Rengeteg barátom van, mert kedves vagyok és empatikus, sőt segítőkész is. NEM azért, mert az Oscar-díjra hajtok, hanem, mert így neveltek.
A kérdésre válaszolva: nagyon egyszerű hódítani, mert egy mosolygós, szép nővel bárki szívesen szóba elegyedik kortól és nemtől függetlenül. Onnantól meg hullik a tündérpor az illetőre és bármit elérek.
Én nem vagyok az a nagyon szép lány. De ahogy az előttem lévő is írta mosollyal könnyebb hódítani. De a legtöbb barátnőm még rájátszik, hogy ő nagyon magabiztos és ezek szerint ez a színjáték is segít .. :/
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!