Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! A szépségetekkel mennyire könnyű hódítani?
Ez egy bonyolult témakör. Nőként baromi könnyű szexpartnert találni, de nagyon nehéz kapcsolatot. És ez akkor is így van ha gyönyörű vagy, meg akkor is ha bányarém. Ugyanis nőként ha szétnyitod a lábad, akkor csúnya/kövér létedre is lesznek "kategóriádon felüli" jó palik akik megdugnának, ha szép vagy akkor pedig főleg válogathatsz a jobbnál jobb pasik közül...
Én mostmár jo nőnek tartom magam (no ego, csúnya nem vagyok, az alakomért pedig sokat dolgoztam), de én se néztem ki mindig így, régen kövér voltam és igénytelen, tehát a másik oldalt is megéltem, mindkét szempontból tudok írni.
Azt veszem észre, hogy sokkal több pasi megnéz mint régen, de inkább az igénytelen, magukkal egyáltalán nem törődő srácok kezdeményeznek (akiket persze nem utasítok el bunkón), a kicsit szimpatikusabb fiúk már nem mernek, nem értem miért. Neten sokkal könnyebb ismerkedni, ott van sikerem. Tinderről volt már 2 kapcsolatom is, egy átlagos és egy helyesebb sráccal. Amugy nincsenek nagy elvárásaim, de még így is nehézkes. Bár összességében tény hogy könnyebb mint régen...
19L
Vissza jelzések alapján elég szép vagyok, szexre mindig lenne jelentkező
De sajnos normális pasi ritkán talál meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!