Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan nő aki elnézné ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki elnézné ezt szerelemből?

Figyelt kérdés

Van olyan, aki időnként el tudna tekinteni egy-egy félrelépéstől?

Alapvetően nem vagyok leszbikus, életem nagy részét heteró kapcsolatokban töltöttem. De brutálisan sok bántást kaptam a férfiaktól,lelkileg gyakorlatilag bedaráltak, de volt aki fizikailag is vert, és nem mind feltétlen kapcsolatban történt, pl.pár hónapja egy kollega felborított az asztalommal együtt, mert szóltam neki, hogy egyes gépeket nem rendéltésszerűen használ.Voltak olyan kapcsolataim, ahol az elejétől voltak jelek, hogy rossz emberbe fogtam, volt amit hamar lezártam, volt amibe huzamosabb ideig benne ragadtam, de ezeket nem is bánom. Viszont voltak olyan kapcsolataim is, ahol minden rendben volt, nagyon szerelmes voltam, látszólag a másik fél is, aztán hirtelen beütött valami és vége lett, én pedig hónapokig szenvedtem, emésztettem magam,hogy hol rontottam el. Legutóbb alig 6 hónapja zárult le egy kapcsolatom, ahol minden eddiginél jobban szerettem a párom, azt hittem most rendbe fog jönni az életem és a sors Vele kárpótol minden szenvedésért, amit átéltem. Aztán egy félreértésből adódóan olyan undorító dolgokat mondott és kívánt nekem, hogy már kár lett volna tisztázni. Közöltem vele persze, hogy mi történt valójában, de ő sem reagált érdemben és már én sem vártam semmit. Ezen félreértés kapcsán annyian fejezték ki a rosszkívánságaikat, hogy le kellett törölnöm a messengert a telefonomról.

És igen, bevallom, hogy a rossz élmények miatt igyekszem vígaszt keresni más nőknél. Eddig csak 1 nővel voltam. Lelkileg elmondhatatlanul sokat segített. Maga a szexuális aktus sem volt rossz, sőt nagyon is jó volt. Viszont valamennyire mégis inkább pettingnek éreztem az együttléteket..Szóval találhatok olyat, aki nyitott lenne arra, hogy ezt megoldjam másképp?

2019. dec. 7. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Hát engem zavarna, hogy felcsatolhatóssal sem tudnánk megoldani, szóval nekem ez off lenne. :D
2019. dec. 7. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

Szóval van-e olyan barom,akit lelki szemetesnek használhatsz,és meg azt is elnézi,hogy félredugsz,mert olyan vakon szerelmes beléd?

Lehet,hogy van,de remélem,hogy más nőkben van annyi tartás,hogy elhajtanak a fenébe.Az írásod alapján önző és mártírkodó vagy,aki kihasználná más érzéseit azért,hogy a saját önbecsülését gyógyítgassa.Neked nem barátnő kell,hanem egy háziállat.Azt nem fogja zavarni,hogy kivel dugatod magad.

2019. dec. 7. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Az élet igazságtalan! Akik nem érdemlik meg gonoszságuk, stb miatt azoknak adatik pár, a normálisoknak meg csak alig-alig! F.
2019. dec. 7. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha korrekt módon elmondod az elején és tisztázzátok, igen, van. És szerintem férfiban is találnál ugyanilyet. F.
2019. dec. 7. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Hát pont, hogy szerelemből nem nézné el ezt senki.

A másik meg az, hogy a nők sem a Mennyből pottyantak ide, szűz lélekkel, emberi bűnöktől mentesen.

Egyáltalán nem véletlen, hogy ilyen férfiakkal voltál kapcsolatban, a te agyad erre áll rá, valamit szeretne pótolni vagy feldolgozni. És ezt egy nő is megtudja adni neked. Ergó egy nőből is kiprovokálhatod akaratlanul is az ilyesfajta viselkedést.

Párkapcsolat helyett pszichológust, pszichoterapeutát és végezzetek családallítást is. Valami trauma történt veled, amit az agyad nem tud kezelni. És az önbecsülés is 0 lehet.

2019. dec. 7. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
2-es válaszolóval egyetértve én hozzátenném, hogy valószínű valamennyit a leírtakból kiprovokáltál, szerintem! Te is csak használnál mást, akkor te mégis mire számítasz?!
2019. dec. 7. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem kéne olyan nő, aki a pasikból való kiábrándultsága miatt fordul a nők fele.

Hidd el,én tudok olyan mocsok szemét lenni,hogy utána sírva futnál vissza a férfiakhoz.

Ne hidd,hogy a férfiak a csúnya gonoszok,a nők meg mind szentek egytől-egyig.

Az,meg hogy eszedbe jut ilyen,hogy magadba bolondíts valakit,és utána meg tűrje el,hogy mással dugsz a farokhiányod miatt,mert neked a leszbikus szex csak petting,hát az valami röhej.Nem vagy különb azoknál,akik téged bántottak az életedben

2019. dec. 8. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Aki nyitott kapcsolatot keres az biztosan

25

2019. dec. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!