Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszex lányok! Milyen érzés számotokra szeretkezni egy lánnyal szerelemből?
Figyelt kérdés
Hogyan élitek meg lelkileg és testileg egyaránt?2013. aug. 31. 00:26
1/9 anonim válasza:
Egy lánnyal másabb egy pasival.Érzékibb.+ egy lány figyelmesebb,jobban megkapom a gyengédséget,az odafigyelést,nem csak magára gondol mint a pasik nagy része.
3/9 anonim válasza:
nyilván úgy ahogy a heterok megélik :D
nagyon jó, teljesen el tudom engedni magam, nem agyalok semmin, csak élvezem hogy adok/kapok nem stresszelek az orgazmuson mert tudom hogy úgyis lesz (mindkettőnk esetében)
és a leszbik is tudnak vadul és romantikusan szexelni, ugye ez hangulatfüggő, de mindkettő jó nyilván :)
19/N
4/9 anonim válasza:
Én nem rég kezdtem a dolgot, és igazából nem is görcsöltem rá a témára, hiába volt ott h kezdő vagyok nem tudom h kell...stb. talán egy picit izgultam de szerintem annyi simán belefér és iszonyat jó volt már akkor az is :) azóta meg hát jobban ráéreztem a dologra és így még jobb.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mondjuk tudom hülye kérdés volt, mert leírni nehéz az érzést, megélni kell. Akkor tudom meg milyen. :D Csak hirtelen ötlettől vezérelve írtam ki a kérdést, gondoltam hátha valaki ír nekem egy leszbikus erotikus novellát random.. xD (Csak viccelek ám.)
2013. szept. 3. 17:32
7/9 anonim válasza:
mondjuk változó, nekem az exemmel rossz volt, a mostanival meg fantasztikus
pedig az elsőért (mint ahogy az az elsőknél lenni szokott) rajongtam
8/9 anonim válasza:
Hat szerelembol teszed,szoval szerintem csak jo lehet
En utana mindig nagyon kisimult vagyok,testileg pedig huh
regebben nagyon gatlasos voltam de egy ido utan ugy eltuntek ezek a gatlasok
de mindenkepp nagyon jo erzes :)
9/9 A kérdező kommentje:
Oh elég rég tettem fel ezt a kérdést..:) Köszi a válaszod! nos, biztosan jó lehet:D remélem egyszer én is megtapasztalom
2015. júl. 15. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!