Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan, akinek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek volt leszbikus időszaka, de később hetero lett?

Figyelt kérdés
A "nem lehet megváltozni" típusú okoskodáskora NEM vagyok kíváncsi.
2019. nov. 25. 22:03
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Persze, akkor akik elmeséltek ilyen történeteket (főleg külföldiek) ők mind szórakozásból hazudoznak szerinted?
2019. nov. 26. 21:49
 22/29 anonim válasza:
2%
20 éves koromig leszbikusnak hittem magam, aztán összejöttem egy férfivel akit nagyon szeretek.
2019. nov. 27. 12:10
 23/29 anonim ***** válasza:
96%

Persze, a hetero férfiaknak is van b-zis időszakuk tini korukban, aztán később kinőnek belőle :D

Te ezt elhiszed?

2019. nov. 27. 21:14
 24/29 anonim ***** válasza:
9%
Nekem is egyre inkább b#zi pasinak tűnik a kérdező. Ámbár a biszex curvák is ezen a szinten vannak, úgyhogy sansz...
2019. nov. 28. 05:41
 25/29 anonim ***** válasza:
96%

“ Kettőnk közül valószínűleg te vagy a pasi, azok ilyen buták, hogy nem bírnak felfogni semmit.”

Ha ilyen jó véleménnyel vagy a palikról, akkor miért akarsz hetero lenni?:D

Hidd el, semmit nem nyernél vele. De ha neked a “buta pasik” kellenek, akkor egészségedre.

2019. nov. 28. 10:34
 26/29 anonim ***** válasza:
94%

"Ha ilyen jó véleménnyel vagy a palikról, akkor miért akarsz hetero lenni?:D"

Csak provokálni próbált, már bebizonyította magáról a viselkedésével, hogy nem nő és ráadásul nem leszbikus. Nem kell komolyan venni. :)

2019. nov. 28. 16:46
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

Én köszönöm, boldog vagyok, párkapcsolatom van LÁNNYAL.

Történetesen kolis vagyok és a szobatársaimnak semmi baja ezzel, sőt, kiderült, hogy a többiekben is van egy kis biszex hajlam.

Ha ezért akarsz hetero lenni, na akkor leszel világ életedben boldogtalan.

Tény, vannak erőszakos emberek. De azok nem csak emiatt akarnának megverni, megölni.

Élj úgy, hogy később ne bánd meg, amit kihagytál.

2019. nov. 28. 20:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Ha csak mások miatt akarsz hetero lenni, tök felesleges.

A környezetednek sosem tudsz 100%-ig megfelelni, ha hetero lennél, akkor az a gond, hogy szemüveges vagy, vagy jól keresel, vagy az ellenkezője vagy bármi más.

Az emberek mindig képesek belekötni a másikba.

Mondd meg nekik, van egy életed és köszönöd szépen nem kérsz tanácsot, vagy azt hogy belepofázzanak.

Ha neked nem tetszik valami másokon, akkor a te kedvedért fognak rajta változtatni szerinted?

De itt a probléma elsősorban nem másokkal van, hanem azzal, hogy nem fogadta el saját magad. Hidd el rá fogsz majd jönni, hogy a környezetedben lévő heterok sem tökéletesek. Ha belátnál a 4 fal közé, te is tudnál tanácsokat osztogatni nekik a magánéletükben.

Én is így voltam, és képzeld mikor nyitottam a meleg világ felé (mikor már elfogadtam magam), meleg társkeresőn nem 1 családos apuka írt rám, hogy éppen mit szeretne csinálni velem. (Nyilvános profilképem nem volt kint, azt sem tudták kinek írnak), de a lényeg, hogy pont azok a szép családos apukák akartak lecumizni, akik a legnagyobb homofóbok :)

2019. nov. 30. 15:34
 29/29 A kérdező kommentje:

Nem csak az átlagemberek véleménye számít. A saját bátyám is szörnyen homofób. A szüleim nem szidják a homoszexuálisokat, de betegnek és bolondnak tartják őket. Nem akarom elveszíteni a családomat és rengeteg barátomat.

Nekem az is elég lenne, ha nem hetero csak biszexuális lehetnék. Akkor legalább egy kicsi reményem lenne.

2019. nov. 30. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!