Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek? 18/l
Figyelt kérdés
Elég nyitott vagyok, és nyíltan vállalom is, hogy meleg vagyok, és a távolságtól sem félek, én egyébként Tolna megyei vagyok, és elvileg nagyon sokan ismerkednének, de közben mégsem látok ilyen lányokat.2019. nov. 23. 20:49
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy látsz ilyen lányokat csak ők nem olyan nyitottak mint te. Legyél barátságos próbálj nyitni a lányok felé mindenhol akár a hétköznapokban akár itt a neten és majd rád talál a szerelem. Legalább is én így próbálkozom. Ne görcsölj rá és majd szépen alakul minden :)
22/l
2/5 anonim válasza:
Én már sehol :D
Biszex vagyok,de feladtam mind férfiakkal mind a nőkkel való ismerkedést.
Társkeresők mindkettő nemnél felmondták a szolgálatot. Vagy én voltam szerencsétlen.
Nőkkel elsőnek próbálkoztam a badooval, próbáltam érdeklődő és kedves lenni,ami alapjáraton vagyok. De hamar meghalt a beszélgetés.
Élőbe meg mindig heterókat találok be.
Szóval padhelyzet :D
27/L
4/5 anonim válasza:
Nehezebb az ismerkedés a biszexuálisoknak, leszbikusoknak, melegeknek stb. mert sokan közülük nem vállalják fel nyíltan, hogy azok.
5/5 anonim válasza:
Én Somogy megyében lakom, a barátnőm pedig Borsodban, elég nagy távolság. Mi egy anotalkhoz hasonló oldalon ismertük meg egymást, már másfél éve együtt vagyunk, szóval szerintem bárhol ismerkedhetsz amit csak el tudsz képzelni. Nem mindenhol csak hülyék vannak. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!