Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 30-as leszbikus lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as leszbikus lányok, ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 01:19
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
A 30-as korosztály már NŐ, és nem "lány".
2019. jún. 8. 07:57
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
1# most tenyleg ebbe kell belekotni?
2019. jún. 8. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Igen, mivel 7-8.osztályban már tanítják az ember egyedfejlődésének biológiáját, vagyis illik tudni, hogy mi az a lány és mi az a nő.
2019. jún. 8. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

40-50 eves nők közott dolgozom akik egymás közt simán “csajoknak,lányoknak” hívják egymást,a férfiakat meg “fiuknak”

Ne lovagolj annyit a szavakon

2019. jún. 8. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:
haha :) én a 60 éves LÁNY ismerősömtől is azt kérdem, hogy hogy van a fiúja. Aki szintén 60-as. De igazából a kérdés nem erről szólt. Szóval, hol ismerkedtek 30-as leszbikus lányok/hölgyek/nők?
2019. jún. 8. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Akad itt is pár én úgy vettem észre, meg tinderen is szoktam látni. 😊
2019. jún. 8. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Átalában sehogy, mert foglalt mindenki. Bárok, szolid szórakozóhelyek, baráti társaság, kiruccanások, munkahely. Kinek mi. Én a munkahelyemen ismertem meg az első páromat. Kesőbb lett a mostani párom, akivel egy közös barátunk által ismerkedtünk össze. Majd elmentünk CSAJos estét tartai (34-5-6-7-8) évesen. Egy barátnőm ott ismerkedett meg a párjával. Mindenhol lehet ismerkedni, ennyi idősen azért már tud egyet s mást az ember. A párom legjobb barátnője például úgy ismerje meg a legnagyobb szerelmét, hogy a repülőn mellé ült. Egyszerűen csak nyitott szemmel kell járni, ismerkedni, kommunkálni kell. Ha valaki tényleg szimpatikus, kedesen ismerjük meg, hátha. Ha pedig nem, kellemes emlék.
2019. jún. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!