Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miért alakult ki, hogy a melegek a gőzfürdőkben/fürdőkben "ismerkedtek"? És a leszbikus közösségben ez miért nem lett jellemző?
"nehezebben találnak ismerkedésre szituációkat, mert nem tudnak olyan könnyen olvasni a jelekben"
Mert ti leszbik, hogy találtok ismerkedésre szituációkat?
Meg hogy lvastok könnyebben a jelekben?
Lehet én vagyok a hülye, de egy meleg pasiról jobban le lehet venni, hogy meleg még a heterok is észreveszik, ellenben a leszbikkel.
De lehet én látom melegként másképp.
27 F
Azok a gőzfürdők/fürdők gyakran be sem engedték a nőket, csak férfiak járhattak. És nem 150 éve, hanem még az utóbbi pár évben is így volt.
Nézd meg a Rudast pl 2006-tól van női nap ( [link] )
Sok fürdőben még ma is vagy csak férfi napok vannak, vagy heti 1-2 alkalommal koedukált fürdőruhás nap, de női nap nincs.
Szóval a fürdő és a meleg közösség kapcsolata ide vezethető vissza, ennek szimpla történelmi/kulturális okai vannak, a nőket be sem engedték, így nem is terjedhett el.
(Mielőtt privátot írsz, heteto vagyok)
4# "Mielőtt privátot írsz,hetero vagyok"
Ezen jót nevettem :D Nem terveztem senkire ráírni,ne félj
#5: te lehet, hogy nem, de hidd el, nem viccből irtam.
Rengetegszer kapok társkereső megkereséseket ha valami miatt meleg kérdéshez szólok hozzá, émintha a hozzászólás eleve randi szándékot jelentene egy értelmes hangvételű hozzászólás (nem néztem, hogy ez leszbikus téma, csak tartalmat olvastam, és meg akartam kímélni a probálkozókat a felesleges köröktől 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!