Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, mit gondoltok erről?
Egy nőnek a 30-as éveire csak 1-2 kapcsolata volt, az is inkább kamaszkorában fiúkkal és csak pár hétig tartottak.
A nőkkel nagyon kedves, néhányukhoz kifejezetten előzékeny. Nem akarok túlzottan kombinálni, de néhányszor volt már, hogy egy-egy nővel nagyon jó barátságot kötött, rengeteg időt töltöttek együtt, aztán (látszólag), minden ok nélkül megszakadt a barátság(vagyis nem fejtette ki, olyanokat mondott, hogy összevesztek valamin, még jóban vannak,csak kevés idejük van,csak munkakapcsolat volt). Igaz, akit kicsit jobban ismertem, és jobban beleláttam a barátságukba, annak vőlegénye volt, meg látszott, hogy nincs köztük semmi, de én úgy láttam, valami szikra-féle mégis van. Most pedig. Láttam egy képet, ahol valami bisztó félében egy egymás kezét fogják az asztalon egy nővel, és olyan "érzelmesen" nèznek egymásra.
Illetve szokott verseket írni. Olvastam néhány verset, valószínűleg ő írta őket. Aztán tegnap este láttam élőben azt a nőt akivel a képen volt. Ahogy hirtelen szembe fordult velem, eszembe jutottak a versek amiket olvastam, mert néhány részlet tökéletesen illik rá,még az árnyalatok is stimmelnek, aranyszőke haj, mélykék szem, hozzá kreolos bőr.
Ti mint leszbikusok, mit gondoltok?
Az ő leszbikusssága lehetséges, de a te kotnyelességed biztos.
Csak nem érdeklődsz iránta, hogy így nyomozgatsz?
Én az anyja vagyok.
Igen, kiderült a versekből, hogy nőről van szó. Arról is írt, hogy göndör hajú,vörös rúzs, búgó hang. A képen egyenes volt a nő haja, tegnap mikor láttam már hullámos. A hanga is kicsit mélyebb tónusú. Valami kevert származású lehet, angol neve van.
Miert lenne pszichopata? Mert nem avatja be az anyjat a kapcsolataiba? Mert talan az anyja homofob, emiatt bizalmatlan vele, hazudik. Ertheto viselkedes! Szamomra az a szomoru, hogy 30 eves, es ugy erzi hazidnia kell!
Kerdezo! Nincs igy veletlen? Milyen a kapcsolatod a lanyoddal? Miert nem avat be teged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!