Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egy nőnek a 30-as éveire csak 1-2 kapcsolata volt, az is inkább kamaszkorában fiúkkal és csak pár hétig tartottak.

A nőkkel nagyon kedves, néhányukhoz kifejezetten előzékeny. Nem akarok túlzottan kombinálni, de néhányszor volt már, hogy egy-egy nővel nagyon jó barátságot kötött, rengeteg időt töltöttek együtt, aztán (látszólag), minden ok nélkül megszakadt a barátság(vagyis nem fejtette ki, olyanokat mondott, hogy összevesztek valamin, még jóban vannak,csak kevés idejük van,csak munkakapcsolat volt). Igaz, akit kicsit jobban ismertem, és jobban beleláttam a barátságukba, annak vőlegénye volt, meg látszott, hogy nincs köztük semmi, de én úgy láttam, valami szikra-féle mégis van. Most pedig. Láttam egy képet, ahol valami bisztó félében egy egymás kezét fogják az asztalon egy nővel, és olyan "érzelmesen" nèznek egymásra.

Illetve szokott verseket írni. Olvastam néhány verset, valószínűleg ő írta őket. Aztán tegnap este láttam élőben azt a nőt akivel a képen volt. Ahogy hirtelen szembe fordult velem, eszembe jutottak a versek amiket olvastam, mert néhány részlet tökéletesen illik rá,még az árnyalatok is stimmelnek, aranyszőke haj, mélykék szem, hozzá kreolos bőr.

Ti mint leszbikusok, mit gondoltok?

2019. nov. 20. 17:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Hogy semmi közöd hozzá. Téged miért érdekel?
2019. nov. 20. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Én ugyan nem vagyok leszbikus, de szerintem elég egyértelmű, hogy a kérdésben szereplő hölgy beállítottsága nem éppen teljes heteró. Mármint ezek egyenként még nrm utalnak semmire, de együtt elég sok véletlen lenne. Nekem ez a véleményem, de jó ötlet volt leszbikusok véleményét kikérni, én is kíváncsi vagyok ők hogy látnak egy ilyen helyzetet, főleg a versírást.
2019. nov. 20. 18:06
 3/17 Xtina X Queen ***** válasza:
33%
FULL LESZBIKA!
2019. nov. 20. 18:15
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Ez csak bebeszélés részedről. Keresed az összefüggéseket. Talán verset írt vagy mégsem? És ha férfi szeretője van.
2019. nov. 20. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Az ő leszbikusssága lehetséges, de a te kotnyelességed biztos.

Csak nem érdeklődsz iránta, hogy így nyomozgatsz?

2019. nov. 20. 18:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha egy romantikus vacsora közben, kézen fogva fényképezik le egy nővel, és " véletlenül" hajszálpontosan ugyanúgy kinéző személyről ír verset, az távol áll a bebeszéléstől, és eléggé informatív. És szintén nevetséges "véletlen" lenne ha egy olyan férfihoz írta volna a verset, aki részletekbe menően úgy néz ki, mint az a nő, akivel kézen fogva vacsorázott. Pláne,hogy elég különleges lehet a nő megjelenése, nőke haj és mélykék szem kreol színű bőrrel kombinálva. És pont ugyanilyen férfi szeretője legyen...De amúgy kérdező, a versekből,amiket olvastál kiderült, hogy nő-e vagy férfi a szőke,kékszemű,kreolbőrű személy?
2019. nov. 20. 18:30
 7/17 A kérdező kommentje:

Én az anyja vagyok.

Igen, kiderült a versekből, hogy nőről van szó. Arról is írt, hogy göndör hajú,vörös rúzs, búgó hang. A képen egyenes volt a nő haja, tegnap mikor láttam már hullámos. A hanga is kicsit mélyebb tónusú. Valami kevert származású lehet, angol neve van.

2019. nov. 20. 18:39
 8/17 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon bizarr a csaj. 30 évesen 2 tinikapcsolat,a barátai magyarázat nélkül eltűnnek, 2értelmű verseket írkál. Az a kissebbik rossz ha leszbikus és nem valami pszichopata.🤢
2019. nov. 20. 18:53
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Miert lenne pszichopata? Mert nem avatja be az anyjat a kapcsolataiba? Mert talan az anyja homofob, emiatt bizalmatlan vele, hazudik. Ertheto viselkedes! Szamomra az a szomoru, hogy 30 eves, es ugy erzi hazidnia kell!

Kerdezo! Nincs igy veletlen? Milyen a kapcsolatod a lanyoddal? Miert nem avat be teged?

2019. nov. 20. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
12%
Eltűnnek a barátai. Mások ismertető jegyeit versekbe foglalja. Ki tudja miről ír metaforákban. Lehet azok a versek a rendőrségnek bizonyítékok lennének.Lehet jövő héten azt fogjuk hallani a híradóban, hogy egy szőke hajú,barnabőrű nő holttestét halászták ki a Dunából😨😵
2019. nov. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!