Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire szoktatok barátkozás céljából leszbikusokkal ismerkedni?
Gyakori? Nem gyakori? Ha kiderül, hogy van valakije az illetőnek, akkor már nem is érdekes számotokra?
Én szeretnék ismerkedni, de mióta párkapcsolatban élek, elég nehéz új emberekkel megismerkedni. Mintha mindenki csak kapcsolatot akarna és rossz pont lenne, hogy foglalt vagyok.
Az, hogy miért leszbikusokkal/biszexekkel akarok barátkozni, ne legyen a téma része, kérlek.
Én szívesen barátkoznék, de a legtöbben kapcsolatot keresnek, úgyhogy nem nagyon sikerül. :D
Pedig örülnék lmbt barátoknak, mert van néhány, de örülnék ha több lenne.
Köszönöm, minden rendben:)
El tudom különíteni a barátkozást a partnerkereséstől.
Ha csak barátkozni szeretnél valakivel akkor nem mindegy, hogy van-e párja, avagy milyen a szexuális irányultsága?
Az ember a fontos, ha barát akkor a megbízhatósága, az emberi értékei, nem pedig az hogy kapcsolatban van-e.
“ Az, hogy miért leszbikusokkal/biszexekkel akarok barátkozni, ne legyen a téma része, kérlek.”
A kérdésem meg nekem is az, hogy miért fontos, hogy van valakim. Utána kezd mindig meghalni a beszélgetés, hogy kiderül.
En szivesen baratkoznek leszbikusokkal, de nem az orientacio az elsodleges ilyenkor
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!