Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mennyire szoktatok barátkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire szoktatok barátkozás céljából leszbikusokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Gyakori? Nem gyakori? Ha kiderül, hogy van valakije az illetőnek, akkor már nem is érdekes számotokra?

Én szeretnék ismerkedni, de mióta párkapcsolatban élek, elég nehéz új emberekkel megismerkedni. Mintha mindenki csak kapcsolatot akarna és rossz pont lenne, hogy foglalt vagyok.

Az, hogy miért leszbikusokkal/biszexekkel akarok barátkozni, ne legyen a téma része, kérlek.

2019. nov. 18. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
A fejem fogom ettől a buta kérdéstől :D 99%-ban nem csak barátkozik, aki 'barátkozik', egy az egyik. A másik, hogy én pl. kifejezetten párkapcsolatot próbálok keresni a társkereső oldalakon, nem érdekel a barátkozósdi, mert 1) nem akarok olyanba beleszeretni, aki tök jó arc, csak épp barátságon kívül mást nem akar, 2) nem akarom, hogy más többet érezzen irántam, mikor nekem csak egy haver.
2019. nov. 18. 19:04
 12/20 A kérdező kommentje:

Én meg a fejemet fogom ettől a buta választól...

Hát akkor kedves előző válaszoló, te ne barátkozz hetero lányokkal se, mert simán beléjük szerethetsz viszonzatlanul és ne barátkozz hetero fiúkkal se, mert simán beléd szerethetnek viszonzatlanul. Legalábbis olyan logika alapján, amit írtál...

Tehát akkor te tulajdonképpen ne barátkozz senkivel, csak a párkeresés hajtson. De még ha párt keresel is előfordulhat, hogy egyik vagy másik oldalról viszonzatlan. Tehát igazából ne is kommunikálj emberekkel.

Bocsánat, ha ezzel megsértelek, de kb ennyi értelme volt annak, amit írtál. Nem éreztem volna kötelességemnek ellened fordítani a saját elméleted, csak nem tetszett, hogy mindezt még úgy adtad elő, hogy én vagyok a "buta".

2019. nov. 18. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Értő olvasás, TÁRSKERESŐ oldalon. De majdnem okosat mondtál. Nem tudom miért kevertem ezt ide amúgy, mert nem írtad. Mindegy.

A többi része amúgy még attól igaz, ilyen kifejezett barátkozós-ismerkedősdi nincsen, ott valaki akar valamit. Sima barátkozásnál meg tökmindegy, ki mit szeret az ágyban, nekem még kifejezetten fura az is, hogy valakii barátkozás miatt áll neki ismerkedni. Az jön magától ha kimozdulsz otthonról.

2019. nov. 18. 19:46
 14/20 A kérdező kommentje:

Így van, te keverted ide a társkeresőt ...”értő olvasás”...

A válaszod többi részét meg nem tudom hasznosítani. Mert ha értően olvastad volna el a kérdésem, akkor tudnád mire kell válaszolni.

2019. nov. 18. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt tapasztalaom, hogy a leszbikusok szívesen barátkoznak, persze nem pasikkal.
2019. nov. 18. 23:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Én nem találkoztam még olyannak aki szivesen barátkozna, én is ezt keresem csak, de túl sok hajlandóságot nem láttam mások részéről. Nekem írhatsz ha szeretnél, szivesen barátkoznék.
2019. nov. 19. 18:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is írhat aki szeretne barátkozni
2019. nov. 19. 20:47
 18/20 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok és nagyon szívesen barátkozok olyannal akinek akár párja van. Nem tudom egy barátságnak mi köze ahhoz hogy valamelyik félnek van-e párja.
2019. nov. 20. 12:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is tök szívesen ismerkednék leszbikus/meleg emberekkel,de nekem a Barátnőm nem “hagyja”.Azt hiszi minden leszbikus (lányos)lány össze akar jönni velem.Ki érti ezt😅
2019. nov. 28. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#19 Én is ebben a cipőben járok 😅 szívesen barátkoznék leszbikus/biszex lányokkal, de az asszony mindig belelát dolgokat..
2019. dec. 6. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!