Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek volt leszbikus időszaka, de később hetero lett?
Figyelt kérdés
A "nem lehet megváltozni" típusú okoskodáskora NEM vagyok kíváncsi.2019. nov. 25. 22:03
1/29 anonim válasza:
Nekem nem volt de mar kiprobalnam egy lannyal L
2/29 anonim válasza:
Szerintem aki ezt éli át, az pont se nem leszbikus, se nem hetero.
De kit érdekel? A szerelem az szerelem, ennyi.
3/29 A kérdező kommentje:
Leszbikus vagyok, de csak 19 éves, ez még változhat remélem.
2019. nov. 25. 22:19
4/29 anonim válasza:
Ha az vagy, hát az vagy, mondjon rólad bárki is bármit.
5/29 anonim válasza:
“A "nem lehet megváltozni" típusú okoskodáskora NEM vagyok kíváncsi.”
De ha ez nem okoskodás hanem a kemény valóság? Erre nem lehet mást írni mert ez van, hiába dugod homokba a fejed.
7/29 anonim válasza:
Nekem ezzel nem volt semmi gondom. Mi a kedesed?
Volt egy idoszakom amikor csak a lanyok erdekeltek. Ma gyerekem van, ferjem es nalunk soha nem tilos a sajat nemhez valo testi kozeledes sem.
9/29 anonim válasza:
Fujj, de undorító a stílusod kérdező.
Adok egy tippet: cölibátus. Ne éld meg a vágyaid és az majdnem olyan, mintha nem lennél leszbi.
Hiányozni fog a dugás? Így jártál, ki nem szarja le.
Vagy feküdj le férfiakkal és hátha a lelked megerőszakolva érzi majd magát.
10/29 anonim válasza:
Lányoknál ez elég flexibilis, úgyhogy van esélyed. Hallotam pár sztorit erről, hogy a lányt csak a lányok érdekelték, aztán átfordult, utána már csak fiúk. Ez is a biszexualitás egy válfaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!