Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól ismerem a saját testem akkor mekkora eséllyel leszek ügyes az első "lányos" kalandomban?
Figyelt kérdés
Szóval magamnak tudok hüvelyi orgazmust okozni, és tökéletesen tudom hogx mitől hogy mennyire nedvesedem stb...
Akkor van rá esélyem hogy ne legyek béna egy másik lánnyal?
19L
2019. nov. 11. 00:04
11/11 anonim válasza:
Szerintem sokat segít, ha tudod, hogyan érheted el az orgazmust, de első alkalommal nem valószínű a siker.
Most én is nőt keresek, nyugodtan írjatok!
27, Esztergom, 150 cm,47 kg, sportos alkat, vastag combok. (nem tudok édesség nélkül élni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!