Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól ismerem a saját testem akkor mekkora eséllyel leszek ügyes az első "lányos" kalandomban?
Szóval magamnak tudok hüvelyi orgazmust okozni, és tökéletesen tudom hogx mitől hogy mennyire nedvesedem stb...
Akkor van rá esélyem hogy ne legyek béna egy másik lánnyal?
19L
Biztos, hogy előrébb vagy, mintha nem ismernéd a tested, de személyes tapasztalatok alapján, hiába volt már több partnerem, mindig akadt 1, akinek speciális igényei voltak és kb kezdhettem 0-ról a teste megismerését.
Ha szerencséd van olyat fogsz ki, akinek hasonlóak az igényei, mint neked, ha nincs szerencséd, akkor csalódni fogtok mindketten. De ha ő is ismeri a testét, fog tudni segíteni neked.
Minden partner tanulasi folyamat.
A sajat tested ismerete elsosorban a masik ak segitseg nem neked
Mi el mem erzed a masik erzeseit kozben igy mindig nehezebb a masikat kielegiteni
Nagy odafigyelest es beleerzo kepesseget igenyel.
Ha mazlid van akkor hasonloan mukodik a masik mint te es akkor konnyu de ha nem akkor meg kell tanulnod h neki mi a jo
kedves 7es
45 éves nő vagyok ...
és bi szóval van tapasztalatom bőven nőkkel való szexel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!