Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti elítélitek a prostitúciót?
Egy másik kérdés alatti vita ihlette a kérdésem.
Tulajdonképpen mit gondoltok erről? Mit gondoltok arról, aki szolgáltat és arról, aki igénybe veszi a szolgáltatást?
Kitérhettek arra is van-e különbség aközött, aki férfiakat, vagy férfiakat is vállal, vagy aki mondjuk (kétlem, hogy van ilyen) csak nőket.
Én úgy vagyok vele, ha nem lenne rá kereslet, nem lennének prostik.
Személy szerint nem ítélem el a prostitúciót, attól függetlenül én nem venném igénybe a szolgáltatást, és lenézem azt, aki igen.
Ha van, aki ezért fizet, akkor ezt lesz aki kihasználja.
Illetve láttam mennyien csak a fogatlan, mocskos kissebségieket találják prostinak.
Vannak más típusúak is és nem mindegyik segghülye. Nem gondolom, hogy ha valakihez emberként közelítenek, akkor ne viselkedne ő is emberként (valaki írta, hogy érzelmileg is 0-án vannak). Szerintem meg nem.
"a leszbikusok naívak a szexet és a férfiakat tekintve"
"A legtöbb nő hányni tud a ķú-rvás külsőtől,nem tudom, hogy nektek hogy tetszhet"
"Olyan kiábrándító, hogy még a nők is a prostikra mozdulnának."
Ezeket fejtsd mér ki honnan szedted. Kérlek.
3-as: nem neked szólt a kérdés!
Mit okoskodsz be ebbe a kérdésbe, ha nem vagy leszbi?
Ki a franc kíváncsi itt a véleményedre?!
Engem nem zavar, hogy nem leszbik is válaszolnak, csak épp semmi nem igaz abból, amit írt.
A kérdésem pont azért született, mert úgy veszem észre a leszbik nagyon kritikusak a prostikkal.
A férfiakkal és a férfiak szexualitásával meg még inkább.
Nem is értem azokat, amiket a nők szemszögéből írt.
Műmellű, kacsacsőrű, kúr-vás külső? Kinek jön ez be? A leszbiknek biztos nem.
1.Szemmel láthatóan nem tudod mit művelnek a férfiak a prostikkal. Vannak leszbikus ismerőseim, akik nagyon infatilisen viselkednek a témában, sokszor leugatják a tapasztalt heteró nőket.
2. Hát ezt elsősorban nem leszbikre értettem, de ha neked ez követendő példa,vagy aként állítanám,mondjuk a lányos elé,akkor egészségedre
3. Épp most reklámozod és véded te is a kúrvákat.
Hát nem lettem előrébb:D
Köszönöm a válaszaidat, csak egy rakás kaki és nem tudok vele mit kezdeni.
Újfent nem igaz, amiket írtál. Reagálnék, de egyszerűen értelmezhetetlenek ebben a témában. Olyan dolgokat akarsz a "számba adni" amiket én nem mondtam. Jössz a leszbikus ismerőseiddel, hát de messziről jött ember azt mond, amit akar...
Ezekre nem lehet mit reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!