Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek mikor legelőször kerültetek közel egy olyan lányhoz, aki tetszett nektek/szerelmesek voltatok belé? (kat. )
Nem féltetek? Eszetekbe jutott, hogy ezt nem kéne? Vagy egyszerűen megfeledkeztetek magatokról és a világról, és csak élveztétek az első csókot/szeretkezést?
Leszbikusokhoz, biszexekhez szól a kérdés.
Nem volt se csók, se semmi, de nagyon nagyon tetszett. 13 évesek. Táborban voltunk és már első találkozáskor összehangolódtunk. Sokat voltunk együtt. 4-en voltunk egy szobában. Hajnalban sokat telefonozott az ágyán, amikor felkeltem mindig átmentem az ő ágyába és mutatott vicces képeket. Kb minden reggel eljátszottuk ezt. Előadás közben egymásra hajtottuk a fejünket és úgy aludtunk. Egyszer délután aludtam és ő keltett fel simogatva, és leült az ágyam szélére. Ott ült és piszkálta a kezem míg nem nyitottam ki a szemem. Azután lefeküdt mellém egy kicsit.
Utolsó este befeküdtem hozzá, és ott akartam aludni és hozzábújtam. Mire ő elkezdett egy párnával csapkodni. Egy kis idő múlva már mind a 4-en csatáztunk. Végül ő jött át az ágyamba és úgy voltunk egy darabig, de a sajátjában aludt.
Nem tudtam, hogy mit művelek. Senki nem mondta, hogy ez rossz, ez jó. Azt sem tudtam, hogy vannak lány-lány kapcsolatok.
(Érdekes tény: 9 évesen a legjobb barátnőmmel szájrapuszival köszöntünk mindig egymásnak)
A válaszom: imádtam minden egyes pillanatát. A világ legjobb tábora volt. Senki nem érdekelt minket, csináltuk, amit akartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!