Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Voltatok már úgy, hogy külsőre nem voltatok oda egy nőért, teljesen átlagos volt, mégis a kisugárzása miatt, és, hogy szerelmesek lettetek belé őrülten vonzódtatok hozzá szexuálisan?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 27. 21:23
1/7 anonim válasza:
Igen, sőt kifejezetten nem volt az esetem. A lelke viszont teljesen magával ragadott...
2/7 anonim válasza:
Volt.Külsőre abszolút nem fogott meg,nem is ideáll.Tehát ha csak az utcán látom sétálni lazán elmegyek mellette.
De a beszédje meg a kisugárzása,hát végem lett tőle :D
szerelmes nem lettem,de nagyon vonzódtam hozzá,jó lett volna ha vmi össze jött volna vele.
3/7 anonim válasza:
igen, általában így szokott alakulni valami :) sosem olyannal, aki az esetem lenne és odalennék tőle, viszont attól még jól nézett ki az illető :)
4/7 anonim válasza:
Ezt nevezik szerelemnek.
Amikor csak a külsejére felizgulok valakinek az szimpla szexuális izgalom.
5/7 anonim válasza:
Annyira nem volt az esetem, hogy előtte az sem fordult meg a fejemben, hogy én valaha egy nőhöz fogok vonzódni.
Aztán beszélgetni kezdtünk, és teljesen elvarázsolt.
6/7 anonim válasza:
Igen, most is abban a helyzetben találtam magamat... Külsőleg egyáltalán nem fogott meg de, amilyen a személyisége, ahogy bánik velem stbi... úgy ragadott el e gem is...
7/7 anonim válasza:
Igen.. es mar tobb eve eleg szoros erzelmek fuzodnek hozza. Amikor eloszor meglattam meg csunyanak is gondoltam! De ahogy megismertem beleszerettem. Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!