Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Felmerjem válalni a másságom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmerjem válalni a másságom?

Figyelt kérdés
Mostanába az iskolába ellenem vannak az osztályból azért mert nem tűrtem hogy bántanak (egyéb dolgok miat nem a melegség miatt) és arra gondoltam hogy már elégé magabiztos vagyok a dolgokban és elmondom hogy meleg vagyok csak azért hogy ezzel "piszkáljanak" és ezzel engem nem lehet bántani úgyhogy miért is ne?

2019. okt. 31. 19:00
 1/7 A kérdező kommentje:
+ lassan iskolát váltok
2019. okt. 31. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A helyesírásod miatt nem bántottak?
2019. okt. 31. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Ne mondd el. Semmi közük hozzá. Szard le őket
2019. okt. 31. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Nincs értelme elmondani nekik, egyrészt azért mert ellened vannak, másrészt meg magánügy. Ha nem akarod titkolni, még akkor sincs közük hozzá. Ha kérdezik, akkor persze el lehet nekik mondani, nincs ezzel semmi probléma, de senkinek sem kellemes ha az orruk alá dörgölik 🤷‍♀️
2019. okt. 31. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Ha ez jót tesz az önbizalmadnak, mondd!

Én személy szerint felnézek mindenkire, aki felvállalja!

2019. okt. 31. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És mi értelme van olyan közösségben felvállalni amit utálsz?
2019. nov. 1. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem felvállalás, hanem dicsekvés!
2019. nov. 2. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!