Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válalhatnám fel a másságom?
Az az igazság hogy már kiskorom óta van bennem meleg hajlam csak félek felválalni mert elég konzervativ környezetbe élek és félek mi lessz ha kiderül, de emiatt rengeteget emésztem magam és sokat depizek. A családom is méllyen vallásos igy ez is nagyon megnehezít az életem, annyira nehéz igy. Egy ideig probáltam elhitetni magammal, hogy nem lehetek az, sok idő eltelt amig eltudtam fogadni, szerencsére azért van akivel megoszthatom örömöm-bánatom, lelkitárs aki mellettem áll, de mégse tudom hogyan válahatnám fel vagy mondhatnám el, mert igy csak felemésztem a lelkem. Jól esne tudni hogy engem ugy szeretnek ahogy vagyok és elfogadnak de tudom hogy erre most kevés esély lenne, és ez ami elszomorít. Rettegek a holnaptól nem tudom hogyan tovább, mindig is egy nagyon félénk és érzékeny kis pasi voltam, és érzelmileg könnyen befolyásolható, de nagyon szeretném már hogy legyen egy romantikus pasim aki a fülembe súgja hogy szeret, aki átölel, simogat, mivel nagyon igénylem a törödést, tiszta szeretethiányosnak érzem magam néha annyira jó lenne egy kis szeretgetés, lelkizés, egy ember aki mellett magam lehetek :( Én csak boldog akarok lenni de amig tudom hogy emiatt bántani fognak megrémülők , teljesen tanácstalan vagyo...
F/21.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!