Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért viselkednek így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a leszbikus nők? Még az lmbtq emberek sem képesek elfogadásra?

Figyelt kérdés

Ott kezdődik a tortenetem, hogy mindig leszbikusként gondoltam magamra, sosem érdekeltek igazán a férfiak. Barátnőim voltak mindig.

Aztán úgy kb másfél éve (most vagyok 23 éves) megismertem egy férfit aki mind lelkileg mind szexuálisan nagyon elkezdett vonzani, azóta csak férfiakkal vagyok. Valami átklikkelődött az agyamban vagy nem tudom, de azóta nem igazán vonzanak a nők, férfiak viszont annál inkább.

Na most a hetero barátaim teljesen jól fogadnak mindent. Azt is, amikor leszbikusként coming outoltam anno és most is. Támogatnak, megértenek.

Van egy pár leszbikus barátnőm (mármint olyan aki csak barát volt mindig is) és mindannyian elfordultak tőlem, kb úgy kezelnek mint egy leprást. Az egyikük egyszer azt vágta a fejemhez, hogy “na ezért nem veszik komolyan az igazi leszbikusokat” Mit vétettem? Nem létezhet olyan hogy valaki rosszul kategorizálja be magát és később jön rá, hogy a másik nem (is) vonzza? Miért olyan nagy baj ez? Nem tudom megérteni őket, hiszen ők is elfogadást várnak el az emberektől, akkor ők miért nem tudnak elfogadni másokat? Komolyan nem értrm már az egészet, azt hittem ettől felnőttebbek vagyunk és nem azon akadunk fent hogy ki kihez vonzódik.

2019. okt. 25. 16:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%

Ja, igaz sehogy,mivel te nő vagy. A te heteró barátaid most tök cukik, azt remélik a megtérésed örömére majd elszívod velük a békepipát. A bőr békepipát:D

(Ahogy másfél éve teszed minden kannal):D

2019. okt. 26. 10:22
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
Én is azt hittem oda írtam, nem a szopatós kategóriába😖
2019. okt. 26. 22:16
 23/27 Abody ***** válasza:
79%
Ez igazából nagyon semmi más, csak bifóbia, ami sajnos eléggé gyakori LMBTQ+ körökben. Az ember szexualitása változhat idővel, rájöhet dolgokra stb és ezzel semmi probléma nincsen. Azok akik azt hiszik, emiatt nem veszik komolyan a leszbiket, idióták. Azok akik kérdőre vonják mások identitását, semmi bizonyíték ellenére sem fogják megváltoztatni a véleményüket, és nem ez fog fa**fejt csinálni belőlük.
2020. aug. 7. 01:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Abody

Pedig nem egyszer pont erre hivatkozva akartak megtéríteni a “volt egy leszbikus barátnőm, de én biszexet csináltam belőle” szöveggel. Ha azt hiszed ennek semmi ráhatása nincs a leszbikusok tárgyként kezelésében, meg a férfiak varázspöcs mániájára, akkor te is más világban jársz.

2020. aug. 15. 08:31
 25/27 Abody ***** válasza:
100%

Még mindig, az, hogy hetero férfiak seggfejek, és biszexekkel próbálnak nyomulni leszbikusokra, az egy hetero férfi probléma, nem pedig biszex probléma. Az ember nem lehet mindig tisztában a nemi, szexuális és romantikus identitásával, idővel új dolgokat fedezhet föl az ember magában, vagy változnak az érzései, ezt én magamon is erősen tapasztalom. Az igazi baj itt az, hogy a nőknek, meg úgy általában az lgbt+ embereknek nem veszik komolyan a szavát. És ha a csávónak nem saját varázspöcs esete volt, akkor kitalál egyet, vagy a haverjának volt ilyen.

Ugyanilyen erővel csak a gold star leszbik vallhatják magukról hogy leszbikusak, aki volt már pasival az max biszex?

2020. aug. 19. 15:24
 26/27 A kérdező kommentje:
#25 Tökéletesen egyetértek. Itt a hetero férfiak baromságai a hibásak, nem az a biszex nő, aki próbálja felfedezni a szexualitását.
2020. aug. 20. 09:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Van igazság abban, amit mondasz. De szerintem akkor ebben az esetben ésszel kéne dobálózni a kategorizálással. Pont azért, mert a gyenge elméjű emberek nem képesek feldolgozni a hasonló jelenségeket. Mondjuk vehetjük úgy is, hogy ki a fenét érdekel.
2020. aug. 21. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!