Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hemingway kérdése:

Leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom férfival, de engem a nők vonzanak szexuálisan, de nem tudnék együtt lenni egy nővel. A párommal szoktunk sexelni, de a nőkkel jobban élvezem. Lehet ilyen kapcsolatot találni? Ez azt jelenti leszbikus vagyok?

2019. okt. 21. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha pasival szexelsz, nem lehetsz leszbi. Legfeljebb bi.
2019. okt. 21. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég zavaros, amit írsz. Tehát nem tudsz párkapcsolatban lenni nővel, csak szexelni. A szex viszont jobb nővel, mint férfival.. I think.

Együtt akarsz lenni férfival, de nővel szexelni? Erre én nem sok esélyt látok :D Max, ha hármasoztok vagy nyitott kapcsolat.

Leszbikus az biztos nem vagy. Hisz férfi párod van, és szexeltek is. Leszbikus nő nem valószínű, hogy férfival lenne. Inkább biszex vagy igen.. De hogy ilyen párkapcsolatot találni, ehhez csak sok sikert tudok kívánni neked.

22/L

2019. okt. 21. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te biszexuális heteroromantikus vagy.
2019. okt. 21. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Nem leszbikus, hanem biszex vagy. S igen lehet, de két ember keresel egyszerre: egyszer egy férfit aki elfogadja, ha időnként lányokkal is vagy, másrészről egy nőt aki elfogadja hogy közben van egy férfi párod.
2019. okt. 21. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Te meg magadat nyomd el ötös. Nem, nem vagy leszbi kérdező.
2019. okt. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!