Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, hogy a női focisták között ilyen sok a bi/leszbikus?
Ez már megint az öltözős bzi gyerek...
1.Egyáltalán nincs sok leszbikzs focista, linkelj már egy HITELES statiszikát, hkgy mennyire sokan vannak.
2. Attól hogy ott van az 1-2 leszbikus a focisták között, még semmi nem zajlik az öltözőben áttözésen kivűl.
Tudom, hogy ti férfiak olyan igénytelenek vagytok hogy 10 másik ember szeme láttára, izzadtan,koszosan és büdösen egymásnak esnétek egy vadidegennel, de egy igényes nő edzés után lezuhanyzik,otthon rendbe szedi magát, és elmegy egy tartalmas vacsorára stb.a kiszemeltjével,jókat beszélgetnek,esetleg sétálnak egyet, és majd talán lesz valami este,kettesben,zárt ajtók mögött a szobájukban.
3. Nem, a leszbikusok valójában utálják a férfias dolgokat.(meg a férfiakat is).
Én űzöm a sportot..nem mondom,hogy nincs leszbikus a focisták között..
De a kosárlabdások/kézisek között is akad bőven elhiheted :)
Ez nem sport függő :)
2eske: valakivel összekeversz...
"3. Nem, a leszbikusok valójában utálják a férfias dolgokat.(meg a férfiakat is)." - ezt nem gondoltad komolyan ugye?! Hány fiús kinézetű csaj focizik, űz férfias sportokat, tevékenységeket...
Csak amiatt kérdeztem ezt az egészet, mert egy csomó fiús focis csajt látni kézen fogva lányos csajokkal...
Azért biztos sokaknál vmi trend, brahi is ez, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!