Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni leszbikus lánynak melyik sulit javasoljátok?
Figyelt kérdés
Hol elfogadóbbak, hol lenne kevesebb gond a másságával?
Dóczy vs Ref. Gimn.
Sajnos csak ezek jönnek szóba.
2019. aug. 9. 17:35
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok járatos Debrecenben, nem is tanácsot jöttem adni, csak az előző kommentelő egy köcsög. Remélem lesz aki választ ad neked!
2/16 anonim válasza:
Szerintem tök mind1 az az osztályodtól is függ és sajnos az osztálytársaidat nem válogathatodd meg.A legegyszerűbb ha nem mondod el (mert minek mondanád el?szerintem)
4/16 A kérdező kommentje:
És hozzá tudsz szólni valamit a kérdéshez? Köszi előre is!
2019. aug. 9. 21:25
5/16 anonim válasza:
Valami olyat keress ahol sok a lány.
6/16 anonim válasza:
Ref! Ott találtam meg a párom. Vagy ő engem?! Elfogadóak. Persze nem kell mindenhol egymásra mászni, akkor nincs baj, de a heterók se másszanak egymásra. Sok sikert :)
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kösz!! :)
Jöhet még vélemény!
2019. aug. 10. 14:42
8/16 anonim válasza:
Hát én nem tudom... Vallásos iskolákban nem éppen elfogadóak. Inkább Adyt, Medgyessyt ajánlom. Kossuthban is rendes mindenki, vagyunk jó páran.
De egyébként nem iskolától függ, hanem a közösségtől, ne izgulj emiatt. :)
9/16 anonim válasza:
Kós Károlyba jár a legtöbb alter arc.
10/16 anonim válasza:
Keribe van Leszbikus nem tűnnél ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!