Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért utálják egyes emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják egyes emberek annyira a melegeket?

Figyelt kérdés
Tényleg nem tudom felfogni. Gyakran jön a válasz, hogy nem vagyok rá kíváncsi, csinálják otthon, de mégis ki mondta hogy előtted csinálják? És akkor a hetero párok nem zavarnak, akik egymás szájában vannak nyílt helyen? Sokan még a kereszténységet hozzák fel kifogásnak, de azt sem értem. Van meleg fiú barátom aki keresztény. Szóval tényleg csak valami értelmes nézőpont érdekelne, hogy miért van ok gyűlölködni?

2019. okt. 13. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Ha valaki a melegeket intolerálja, annak természetesen joga van hozzá, mert nem gyűlölködik, csak nem tolerálja. Főleg mert a melegek okot is adnak rá, feltűnősködnek, hangosak, magamutogatósak, rámásznak olyanokra is, akik heterok.

Na, akkor én innentől azt mondom nem tolerálom a férfiak egész életfelfogásat. Nem gyűlölöm őket, csak nem tolerálom, amit képviselnek. Meg hogy rám hajtanak annak ellenére is, hogy nem kérek belőlük, hogy privátban képeket küldenek a farkukról, hogy utánam fütyülnek, zaklatnak stb.

Kíváncsi leszek ki lesz az első, aki feminácizni kezd.

2019. okt. 13. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Nekem nem a melegseggel van a bajom, hanem nemelyik a viselkedesevel. Van nem egy ismerosom akikrol ember meg nem mondja hogy meleg, mert nem sul le roluk, normalisan viselkednek. Meg vannak ezek a valovilagba ugy viselkedek mint egy 15 eves hisztis k.... ferfikent. Akik csak azert is ratesznek egy lapattal. Na azokat utnem agyon...
2019. okt. 14. 02:55
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

Drága 11-es,

A nők nagyja minden nap átéli ezt, kéretlen képek, kéretlen beszólások stb, mivel feltételezted, hogy minden meleg férfi ugyanolyan, ezért most én is feltételezem, hogy minden heteroszexuális férfi ugyanolyan, szóval megkérlek, hogy amit nem szeretsz, hogy a férfiak veled csinálnak, te se csináld nőkkel beleegyezés nélkül

2019. okt. 14. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
A férfiak részéről tudom mondani. Egyszerűen a hetero férfiaknál ösztönös ez az utálat, vagy viszolygás. Nem tudják hova rakni azt a férfi társukat, aki "f**t szopik, stb.", nem tudják férfiként kezelni, sem nőként. Idegen számukra, és taszító, plusz van aki fél is hogy rányomul.
2019. okt. 14. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

“ mivel feltételezted, hogy minden meleg férfi ugyanolyan”

Iróniáról hallottál már?

“szóval megkérlek, hogy amit nem szeretsz, hogy a férfiak veled csinálnak, te se csináld nőkkel beleegyezés nélkül”

Normális embertől ezt kérni se kell.

Látom tökéletesen megértetted a hozzászólásomat. Nem várom el, hogy erre különbül reagálj.

2019. okt. 14. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

Mert a melegek elvárják, hogy mindenki szeresse őket és nem tűrik az ellenvéleményt.

A legjobb bizonyíték erre itt gyakorikérdéseken a "mennyire volt számodra hasznos a válasz" százalékos aránya. Hiába van igaza a válaszolónak, hiba adja meg a hasznos választ, a melegek lepontozzák csak azért, mert ők maguk a legintoleránsabbak.

2019. okt. 14. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

“Hiába van igaza a válaszolónak, hiba adja meg a hasznos választ”

Csak azt hiszi, hogy igaza van és hasznos a válasza:D

2019. okt. 14. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
19%
#17: Na pont így vannak a melegek is.
2019. okt. 14. 14:54
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Én ateista vagyok és a keresztényeket nem szívelem viszont semmi bajom a melegekkel sokkal jobb fejeknek tartom őket mint a heterokat, a leszbi nők meg mivel féfi vagyok szebb látványt nyújtanak ha egy helyett két nőt látok.

És nekik csak annyit tudok mondani,hogy jó ízlésük van mert velem együtt a szép formás nőket szeretik.

F/42

2019. okt. 16. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!