Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért utálják egyes emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják egyes emberek annyira a melegeket?

Figyelt kérdés
Tényleg nem tudom felfogni. Gyakran jön a válasz, hogy nem vagyok rá kíváncsi, csinálják otthon, de mégis ki mondta hogy előtted csinálják? És akkor a hetero párok nem zavarnak, akik egymás szájában vannak nyílt helyen? Sokan még a kereszténységet hozzák fel kifogásnak, de azt sem értem. Van meleg fiú barátom aki keresztény. Szóval tényleg csak valami értelmes nézőpont érdekelne, hogy miért van ok gyűlölködni?

2019. okt. 13. 11:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
A gyülölködés az intelligencia hiánya
2019. okt. 13. 11:28
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

Semmi baj a melegekkel, de valaki vagy meleg- vagy keresztény.

Ilyen az ember, mindig kell neki valaki/valami, akit/amit gyűlölhet.

2019. okt. 13. 11:33
 3/19 anonim ***** válasza:
44%
Általaban attól viszolygunk amit nem ismerünk. Ezért van az hogy az ember pl fél a sötétben... mivel nem ismerik a melegeket, nem tudják hogy ugyanolyan emberek mint ők, hanem valami túlvilági démonként él a fejükben a pletykák miatt (megerőszakolják a gyerekeinket meg hasonlók) DE! nincs is elég intelligenciájuk hogy utánanézzenek és megismerjék őket, ezért a tudatlan félelem kivetülése a gyűlölködés.
2019. okt. 13. 11:45
 4/19 anonim ***** válasza:
76%

Miért utálják egyesek a cigányokat? Miért utálják egyesek a keresztényeket? Miért utálják egyesek a Fradi drukkereket?

Azért mert ők másmilyenek és meg vannak arról győződve, hogy nekik van igazuk, ők a jók.

2019. okt. 13. 11:46
 5/19 StevenUp ***** válasza:
42%

Különbséget kell tenni az utálat és az intolerancia között.

Ha valaki fizikálisan és /verbálisan bánt valakit akkor az lehet utálat

De pl ha csak nem ért egyet a nézeteivel és nem fogadja el (mert jogunk van bizonyos nézetek nem elfogadására)

Az nem feltétlen utálat és nem feltétlen az intelligencia hiánya.

Ilyenek vagyunk és kész... Nem kell nagyon belemélyedni

2019. okt. 13. 12:03
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
Mert a hideg ellen lehet vedekezni, vastagabban oltozol....
2019. okt. 13. 12:35
 7/19 anonim ***** válasza:
16%

....mert fejlődünk és a "függőségünk"a választékból ezt jelölte meg, hogy utcára vigyék (18+), ami nemrég még magánügy volt és szinte csak max a gőzben volt .

A jó dolgok nem szivárognak be ilyen nagy sikerrel .

Ne idegeskedj ,20-30 év múlva ez már nem lesz kérdés!

2019. okt. 13. 13:15
 8/19 anonim ***** válasza:
42%

Nekem annyi a problémám, hogy a pofámba van tolva folyamatosan, hogy fogadjam el stb.

Egyébként hetero pároktól is gusztustalannak tartom, ha a buszmegállóban/metrón stb kb dugnak mellettem, ugyanúgy melegektől is.

20/L

2019. okt. 13. 13:20
 9/19 anonim ***** válasza:
39%
Mert többnyire a melegek stílusa is olyan. A többségük felsőbbrendűnek érzi magár és így is viselkedik. Úgy érzik a melegség előjogokkal ruházza fel őket. És ha valami nem úgy sül el, ahogy ők szeretnék, akkor rögtön előhúzzák a melegkártyát, hogy biztos azért, mert én meleg vagyok. Pedig nem azért. De ez a viselkedés viszont ellenérzéseket szül.
2019. okt. 13. 13:28
 10/19 anonim ***** válasza:
5%
Azért ne hasonlítsuk már a melegeket a heterókhoz. Ha egy heteró pár csókolódzik,az nem ugyanaz mint ha egy meleg pár tenné.
2019. okt. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!